Franja La 1

Diumenge, 22 abril de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Arranca en verde
Ávila
Sara Escudero viatja per Àvila amb el concurs mòbil en què posa a prova els coneixements sobre seguretat viària dels concursants avilesos.
Altres
Durada: 30'
09.55
Comando actualidad
Lo verde vende
Programa que presenta un tema d'actualitat mitjançant la mirada coral de diversos reporters.
Altres
Durada: 75'
11.10
Españoles en el mundo
Inclou Florianópolis, Brasil, Oregón. Estados Unidos de América i Seychelles: Les Seychelles es diuen així pel ministre de finances francès Jean Moreau de les Seychelles. Aquestes illes van estar deshabitades durant segles.
Documentals
Durada: 170'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui es convida els espectadors a gaudir de Gloriana, l'òpera que es representa al Teatro Real de Madrid. A més, amb la cantant Anastacia es repassa l'evolució del seu estil al llarg dels seus 20 anys de carrera musical. També es parla de les propostes de les passarel·les per a aquesta primavera.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Amor en Dresde
Una veterana periodista de guerra torna de la seva última feina a Síria i en baixar de l'avió l'informen que està acomiadada. Desesperada perquè no coneix una altra vida, no sap què fer ni on anar. Però a l'aeroport coneix el Gregor, que la convida a una copa, i acaben passant la nit junts.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El secreto de Gripsholm
L'Anders acaba els seus anys de condemna per haver matat el pare de la dona, l'Helena. Ella va refer la seva vida quan la filla de tots dos, la Leoni, era encara petita, i li va fer creure que el seu pare havia mort. Llavors l'Anders reapareix a les seves vides amb la intenció que la seva filla sàpiga que ell no va matar l'avi.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Amor al horizonte
Helena Beaufort torna a la seva ciutat natal un any després de la mort del seu marit per començar una nova vida amb el suport de la seva amiga Kitty i l'escultor Vincent. El destí vol que es trobi immediatament amb Malcolm Caplain, un pintor famós amagat rere una identitat oculta.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Després de superar els càstings regionals, 30 afortunats s'enfronten a les batalles per ser un dels 15 aspirants de la sisena edició. En 40 minuts cuinen un plat lliure amb els ingredients que trobin sota una campana. Els 15 seleccionats participen en la primera prova exterior de l'edició, que té lloc a Segòvia, on cuinen un menú homenatge a la cuina de la zona. Aquells que no donin la talla van directes a la prova d'eliminació, en què es troben amb una selecció de fruites i verdures. Pepa Muñoz, xef del restaurant El Qüenco de Pepa, comparteix amb ells alguns dels seus trucs. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 185'
01.10
Pel·lícula: Mi suegro, el gruñón
Després de divorciar-se de la Wiebke, el Joe vol oblidar la mala experiència i viatja amb el seu amic Otmar a Tailàndia. Allà coneix la Lamai, s'enamora d'ella i s'hi casa. El Joe torna a la seva granja a Alemanya per preparar l'arribada de la Lamai, però aquesta s'hi presenta abans del que estava previst.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.40
Pel·lícula: Al este del Oeste
En un poblat situat a l'est de l'Oest, molt a prop de la frontera mexicana, hi ha dues bandes de delinqüents que han pres el poble com a camp de les seves baralles i excessos.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'