Franja TV3

Diumenge, 24 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
10.30
Signes dels temps
Orde de la Mercè
El programa entrevista José Juan Galve, provincial dels mercedaris a la província d'Aragó. L'any 1218 el jove mercader Pere Nolasc va fundar, a Barcelona, l'orde de la Mercè, per alliberar els cristians captius. 800 anys després, els religiosos mercedaris continuen acompanyant persones de tot el món que estan privades de llibertat.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
El president de la Generalitat, Quim Torra, es prepara per la trobada amb el rei Felip a la inauguració dels Jocs Mediterranis. Mentrestant, Pedro Sánchez i Meritxell Batet es desplacen a València per donar la benvinguda al vaixell Aquarius. Per la seva banda, Mariano Rajoy ha aprofitat que ja no és president del govern per marxar a Rússia a veure el partit de la selecció espanyola. A més, avui un grup de gent s'esmuny al Valle de los Caídos per mirar de rescatar les restes del Generalísimo. I la infanta Cristina torna a casa dels seus pares després de l'empresonament del seu marit. El rei emèrit, Joan Carles de Borbó, la rep amb escarafalls per haver tacat la reputació de la família reial. Per acabar, l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas té un problema legal i ha de contractar un advocat: Jaume Alonso-Cuevillas. El de veritat.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
Carles Tornero, director i presentador de la tertúlia d'entreteniment Coses de casa, és el protagonista del programa d'avui. El periodista es caracteritza per fuetejar les seves tertulianes, això sí, sempre des de l'estimació. Es mostra com les iaies de Badalona encaixen les seves bromes. A més, Griezmann, un dels protagonistes dels últims dies pel seu no fitxatge pel Barça, es pren amb humor les preguntes d'un periodista en roda de premsa. I Pablo Motos demostra que té bona sintonia amb les dones, en un recull que s'ha fet amb els seus moments estel·lars.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Aprendre a volar
L'Eva, una farmacèutica de 42 anys, ha demanat el divorci a Christian Bauer. I ell, tot i que li ha estat i li és infidel, es resisteix tossudament a divorciar-se'n. L'Annie, la sogra i mestressa de la farmàcia, de la qual l'Eva es farà càrrec a mesura que ella se'n vagi retirant, la coacciona amb l'amenaça de vendre's l'establiment a un tercer perquè l'Eva abandoni la idea del divorci. Enmig de tot plegat, un home molt més jove, el metge Hendrik Böhm, apareix per omplir-li el buit sentimental. El rebuig que troba en els dos fills de l'Eva s'agreuja amb la notícia d'un embaràs.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Endevina qui ve al casament
La Lisa i el Hrvoje se'n van a viure junts i fan una festa per inaugurar el pis. Allà, i davant de tothom, el Hrovje li proposa matrimoni. Els pares d'ella, uns hippies separats, accedeixen a anar junts a la celebració. La família del Hrovje és molt catòlica i molt conservadora, de manera que la boda suposa un xoc entre dues famílies molt diferents.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Tarda de cine: Incidències
31 de desembre, 16.30 hores. L'últim tren de l'any de la ruta Barcelona-Madrid viatja amb 14 persones i s'atura sense causa aparent al mig d'un paratge solitari. La inquietud i la desconfiança calen entre els passatgers, fet que provoca que el tren es converteixi en una autèntica olla de grills que treu a la llum el pitjor de cada un d'ells.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.25
Origen Catalunya
L'amor del nord. Països nòrdics i Holanda
Les càmeres del programa volen rumb a Oslo, Estocolm, Malmö i Maastricht. Per als mediterranis, els països nòrdics són sinònim de gel, neu i fred, molt de fred. En canvi, quan ells pensen en Catalunya, probablement s'imaginen el sol i les vinyes dels vins d'aquí quan els prenen a Noruega, o veuen els catalans com uns grans amants de la natura i els esports, per les motos de trial que s'exporten. Reconeixen la tradició industrial catalana en les màquines que els faciliten la feina, i deuen pensar que els catalans són gent elegant, perquè el seu disseny de moda també els ha conquistat.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Immortals?
Per primera vegada, els científics s'han plantejat frenar l'envelliment, atacar-lo com si fos una malaltia. Un canvi de mentalitat que ja ha aconseguit èxits científics. Un equip del programa ha accedit als laboratoris i ha entrevistat els investigadors més destacats del món, com Maria Blasco, del CNIO, Manuel Serrano, de l'IRB, Cynthia Kenyon, del CALICO, o David Sinclair, de la Harvard Medical School. El reportatge també recull el desig de mantenir-se jove i allargar la vida. Un neguit que fa que algunes persones paguin grans sumes de diners per transfusions de sang de joves. Tot això ha impulsat el vell somni de la immortalitat en algunes persones.
Altres
Durada: 55'
22.55
Quatre gats
José Mujica
Ricard Ustrell viatja fins a l'Uruguai per conèixer l'expresident del país, Pepe Mujica. Des de la seva humil choza, la conversa se centra en la part més filosòfica del seu pensament, passant per la seva implicació en la lluita armada fins a la política institucional. Mujica també parla de l'actualitat política catalana. Durant l'entrevista, hi intervé la seva dona i actual vicepresidenta de l'Uruguai, Lucía Topolansky.
Altres
Durada: 60'
23.55
L'ofici de viure
Com tenir més alegria
El programa dona eines pràctiques per estar més alegres en el dia a dia. Es tracta de desenvolupar l'alegria com si fos un múscul, tal com diu un dels especialistes, Antonio Jorge Larruy, professor de meditació i director del centre Espacio Interior de Barcelona. Gaspar Hernàndez també va a l'Empordà i entrevista Marta Vergés, coach nutricional, que explica com es pot aconseguir estar més alegres a través de l'alimentació. I, per acabar, el programa també es desplaça a la Cerdanya, on entrevista el psicòleg Tomàs Navarro, que convida els seus pacients a experimentar l'alegria enmig de la natura.
Altres
Durada: 40'
00.35
Gran reserva
Xou: La Lloll
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 85'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
03.00
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Martí Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'