Franja La 1

Diumenge, 24 juny de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'
09.15
Arranca en verde
León
Sara Escudero posa rumb a Lleó aquesta setmana, on reuneix tres nous concursants per recórrer la ciutat i parlar de temes de seguretat viària.
Altres
Durada: 30'
09.45
Comando actualidad
La cuenta atrás
D'aquí pocs dies comença a efectes pràctics l'estiu. Arriba el compte enrere per als preparatius.
Altres
Durada: 70'
10.55
Españoles en el mundo
Azerbaiyán
El programa convida els espectadors a descobrir l'Azerbaidjan, un país petit conegut com la Terra del Foc, situat al costat del Caucas, entre Europa i l'Àsia, i fronterer amb Rússia, Geòrgia, Armènia, l'Iran i Turquia.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Bailando con las estrellas
El cinema és la temàtica de la sisena gala, en la qual abandona una nova parella, la menys votada pel jurat i pel públic. A més, els famosos s'enfronten a nous estils de ball que han assajat durant la setmana amb cançons molt cinematogràfiques. I els presentadors també salten a l'escenari per interpretar un quickstep amb Supercalifragilisticespialidós.
Altres
Durada: 135'
14.00
Flash moda
El programa és amb la top Valeria Mazza. A més, es visita un antic convent del segle XVII rehabilitat, on es gaudeix d'un tractament amb oli d'oliva, i s'assisteix a l'últim espectacle del Teatro Real de Madrid, que aquest any celebra el bicentenari de la seva fundació.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Afortunada en el juego
La Carolin, vídua i amb dos fills adolescents, està a punt de perdre casa seva. Treballa en una residència d'avis i el seu cap es nega a promocionar-la. Quan es troba un bitllet de loteria premiat sembla que la seva sort per fi canviarà, però decideix buscar l'autèntic propietari de la butlleta.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.25
Sesión de tarde: Simplemente Rosa, nubes en Ciudad
La Rosa, planificadora de bodes, viatja fins a Ciutat del Cap amb l'encàrrec d'organitzar el casament del Mark, el seu millor amic de la infància. La feina es complica perquè la mare de la núvia és molt dominant i controladora però, sobretot, perquè la Rosa s'adona que encara està enamorada del Mark.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Sesión de tarde: La casa oscura
La Marita es muda amb el seu fill, el Justus, a un poble als afores d'Estocolm per treballar com a veterinària de cavalls. En el camí, ja prop de la nova casa, ajuden un gos ferit. L'amo del gos, un home de negre estrany, apareix de sobte i no deixa que la Marita acabi d'examinar-lo.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Cincuenta sombras de Gre
Anastasia Steele és una estudiant d'últim curs de literatura de la Universitat de Washington, a Seattle. La seva millor amiga li demana que entrevisti l'empresari Christian Grey, milionari amb només 27 anys. La innocent i inexperta Ana queda impressionada pel jove, de manera que cau rendida als seus peus quan ell li proposa de començar una relació. Quan tots dos comencen a intimar, l'Ana se sorprèn quan descobreix les inusuals pràctiques eròtiques del Grey, que la introdueix en un món que ella desconeixia completament.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Instinto básico
Johnny Boz, antic cantant de rock i propietari d'un club nocturn de San Francisco, apareix brutalment assassinat al seu llit. L'última vegada que se'l va veure amb vida estava acompanyat de la xicota, Catherine Tramell, una escriptora de novel·les d'intriga atractiva i de gran èxit professional.
Pel·lícules
Durada: 120'
02.00
Pel·lícula: Calles sangrientas
El company d'Andy Devereaux, un agent de policia, mor durant l'huracà Katrina, però temps després l'Andy descobreix que potser va ser assassinat. Llavors intenta descobrir la veritat amb l'ajuda del seu nou company, l'Stan, i de la psiquiatra del cos, Nina Ferraro.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'