Franja TV3

Diumenge, 21 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Joves i religió
El programa d'avui presenta el testimoni de tres joves membres de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós. Així doncs, conversa amb el sikh Gursewak Singh, la musulmana Mouna Mechaal i el budista Robert Gutiérrez. L'espai vol saber si nois i noies de religions diferents poden acabar sent amics i si és possible organitzar projectes socials amb joves de diverses confessions.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
13.10
Polònia
Pablo Casado somia ser Cristòfor Colom i arriba a les costes del Carib per salvar els indígenes de la seva incultura. Per catapultar-los cap a la modernitat espanyola, els regala l'idioma, la religió i l'invent espanyol més important: el pal de fregar. Carles Riera, per la seva banda, aprofita la decepció dels votants de Junts per Catalunya i Esquerra per captar nova clientela davant de la seu de la CUP. Aconsegueix captar tanta gent que, finalment, acaba morint d'èxit. I per commemorar el 78 aniversari del seu afusellament, Lluís Companys torna a rebre flors a la tomba que, un any més, el treuen de polleguera. A més, l'adoctrinament a les escoles catalanes segueix sent un autèntic drama per a algunes famílies espanyoles, que volen demostrar al director d'una escola que l'adoctrinament no és un invent.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Centenars de persones es van presentar als càstings d'Operación Triunfo, però només uns quants van ser seleccionats. El programa d'avui mostra que entre els que no van tenir aquesta sort també hi havia molt de talent. A més, es doblen els Peaky Blinders, per fer-los una mica més divertits. També es balla amb un Sputnik de cançons actuals. I els informatius d'Antena 3 aclareixen què és això de la tardor calenta de què es parla tant.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El regne del cel
Segle XII, les Croades. Godofredo d'Ibelin, cavaller respectat pel rei de Jerusalem i compromès amb el manteniment de la pau a Terra Santa, emprèn la recerca del seu fill il·legítim, el Balian, un jove ferrer francès que plora la pèrdua de la dona i del fill. El Godofredo desitja convèncer-lo perquè l'acompanyi en la seva missió.
Pel·lícules
Durada: 145'
18.05
Tarda de cine: Més enllà de l'odi
El marit de la Terry desapareix de sobte i ella intenta superar la seva pèrdua recorrent a l'alcohol. Tanmateix, aviat coneix el Denny, amb qui comença una difícil relació en la qual el jove es converteix en el pare de les seves filles.
Pel·lícules
Durada: 120'
20.05
Diada de Santa Úrsula de Valls
És l'última gran cita per a les dues colles de Valls, la Colla Vella i la Colla Joves, que es troben, per últim cop enguany, a la plaça del Blat. Totes dues colles arriben en un bon moment de forma. Cal destacar que la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha fet una temporada increïble, arrodonida amb la consecució, fa uns dies, de la primera posició al Concurs de Castells de Tarragona amb una actuació de somni. En canvi, la Colla Joves, molt més irregular, porta en cartera grans castells. De fet, va aconseguir descarregar, després sis anys, el 4 de 9 sense folre diumenge passat al Vendrell i aquest any ha descarregat el 2 de 8 sense folre en tres ocasions. L'emoció i la rivalitat estan servides.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Témer la policia
Als Estats Units és cada vegada més habitual veure la policia patrullant amb uniformes militars, dins de vehicles blindats i helicòpters de combat, portant armament de guerra. Tot prové d'un programa del Departament de Defensa que permet que tones de material en desús siguin transferides del Pentàgon a cossos policials, a cost pràcticament insignificant.
Altres
Durada: 45'
22.40
El got d'aigua
Cuina
En aquest capítol, cinc joves més s'enfronten a una experiència singular. Treballen en el torn de nit del restaurant de Terrassa La Taverna del Ciri, del cuiner i televisiu Marc Ribas. Aquesta experiència de feina real servint taules, cuinant als fogons i tirant endavant el servei de nit sota les ordres de Marc Ribas els ha de servir d'inspiració per preparar el seu discurs. En aquest capítol el jurat convidat és el periodista i presentador Toni Cruanyes.
Altres
Durada: 75'
23.55
Aire lliure
Plana d'Urgell, amb Manu Guix
El cantant i compositor Manu Guix és el protagonista principal del programa d'avui, dedicat a la Plana d'Urgell. Entre concert i concert, el Manu intenta trobar temps per poder anar a córrer. Aquesta vegada ho fa amb la Núria, al voltant del llac d'Ivars.
Altres
Durada: 55'
00.50
Gran reserva
Xou: La Lloll
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Emili Baleriola Blues Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Elisabet Raspall. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'