Franja La 2

Diumenge, 21 octubre de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORCAM Nº 1 Temporada 2018-19 (Parte 1). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Red Natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
El mensaje de Judas
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Recorremos el desierto de Judea
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Cómo hablar de terrorismo con los niños
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Nieves González Rico
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
50 años de Sant'Egidio
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia de Santa Paula
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los dominicos de Paraguay
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Clásicos y reverentes
60 músics competeixen per tenir el privilegi de tocar amb l'Orquesta y Coro de TVE.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.25
Metamorfosis-Adriano
Biografia actualitzada de l'emperador Adrià, que incorpora les últimes investigacions sobre la seva figura. El documental destaca l'obra política d'Adrià sense desprendre's de la seva peripècia personal al llarg dels seus més de 20 anys de regnat.
Documentals
Durada: 75'
14.40
España entre el cielo y la tierra
Mar de Levante
En aquest capítol es recorre la costa de la Comunitat Valenciana.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Arsenal animal, Arsenal animal: Venenos letales i África extraordinaria: Los tesoros del este: Al cor de l'Àfrica hi ha la concentració més important de tresors en un territori salvatge i impressionant.
Documentals
Durada: 140'
18.35
Planeta selva
Un mundo de espinas. Magadascar
Un dels ecosistemes més rars del planeta és el Bosc Espinós de Madagascar, on gairebé totes les plantes tenen espines com punyals. També creixen aquí la major part de les espècies de baobabs. La fauna que habita aquest bosc és molt diversa i especial.
Documentals
Durada: 30'
19.05
Dfiesta en La 2
Arribada
L'actriu i humorista Sara Escudero viatja per la geografia espanyola per mostrar diversos pobles a través de les seves festes populars, de la seva gent i de les activitats que es duen a terme. El programa s'estrena amb la festa de l'Arribada a Baiona. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 30'
19.35
Hundidos
Cisneros
El programa vol descobrir la bellesa i el misteri de 13 grans vaixells enfonsats, aquells que el temps i el mar han conservat en millor estat. En el primer episodi l'espai s'acosta la localitat d'Os Meixidos, a la Corunya, a la recerca del cuirassat Cardenal Cisneros. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 50'
20.25
El documental de La 2
Inclou Universo vivo: Los exploradores: L'objectiu de les missions d'enginyeria a les estrelles enfronta els exploradors a distàncies que mai havien contemplat abans. El major desafiament per a aquests científics és com propulsar una nau espacial prou ràpid com per viatjar anys llum en el termini d'una vida humana.
Documentals
Durada: 55'
21.20
Imprescindibles
Carme Ruscalleda
Documental sobre la cuinera de fama internacional Carme Ruscalleda.
Documentals
Durada: 70'
22.30
Versión española: Eva
En un futur pròxim en què els éssers humans viuen envoltats de criatures mecàniques, l'Alex, un enginyer cibernètic molt prestigiós, torna a Santa Irene amb l'encàrrec de crear un nen robot. En aquests 10 anys d'absència, la vida ha seguit el seu curs per al seu germà, el David, i per a la Lana, l'exparella de l'Alex, ja que van refer la seva vida quan ell va marxar. La rutina de l'enginyer es veu alterada de manera inesperada per l'Eva, la filla de la Lana i el David, una nena especial i magnètica que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb ell.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.55
Pel·lícula: Tobi
El Tobi, un nen ros molt maco, porta una vida feliç i normal fins que un dia, de manera inexplicable, li surten unes ales a l'esquena que li donen un aspecte angelical. La investigació mèdica duta a terme a l'Institut de Biologia Molecular no dona cap resultat.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.25
Grandes momentos de la evolución
El milagro de la vida
Es descobreix com del no-res sorgeix la vida en un planeta, i com aquesta comença a ser complexa.
Documentals
Durada: 55'
03.20
Los pechos al descubierto
Els pits femenins són assassins de bacteris, armes contra el càncer o armes de seducció. Els pits han fomentat el desenvolupament cerebral de les persones, els han alimentat i han mantingut les malalties a ratlla. Però els pits, símbol de bellesa, inspiren avui por. A Europa una de cada vuit dones desenvoluparà un càncer de mama en algun moment de la seva vida. És el doble que fa 30 anys.
Documentals
Durada: 55'
04.15
Cocina sana en casa
Emissió de tres episodis.
Altres
Durada: 105'