Franja La 2

Dilluns, 20 agost de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Tesoros olvidados del Mediterráneo
El Museo Nacional de Arqueología Submarina de Cartagena
Recorregut per mostrar al món els tresors naturals que alberga un dels mars més sorprenents del planeta, el Mediterrani.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Australia salvaje
El reino del wombat
Programa sobre la riquesa natural d'Austràlia. Al llarg de diversos capítols recorre la seva gran multitud d'ecosistemes increïbles i la seva peculiar i icònica fauna salvatge, des del cangur arborícola, el coala, el casuari i el dingo fins al wombat, l'equidna o l'ornitorinc.
Documentals
Durada: 55'
08.55
El escarabajo verde
Vivir sin aire
Reportatge que analitza com ha evolucionat la contaminació en l'última dècada. Malgrat les advertències de l'OMS, les grans ciutats espanyoles continuen superant els límits recomanables per a la salut humana.
Altres
Durada: 35'
09.30
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
Escalada de terror en Transilvania
Quan s'acaba de complir un segle de la Revolució russa, Miquel Silvestre recorre en moto les restes d'aquell antic imperi i segueix les petjades d'exploradors espanyols a l'Europa de l'Est, Rússia i l'Àsia central.
Documentals
Durada: 30'
10.00
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental intenta explicar els successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
10.50
Documenta2
Inclou El muro de Berlín. La noche que se cerró el telón
Documentals
Durada: 50'
11.40
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 60'
12.40
Mañanas de cine: Cimarrón: Sin honor
Marshal Crown ajuda el major Convington a capturar el seu fill, un expert en dinamita, que ha desertat de l'exèrcit i s'ha unit a una banda d'assassins lladres.
Pel·lícules
Durada: 70'
13.50
Curro Jiménez
La leyenda de Zacarías Mendoza
Una persona protegida per un alt càrrec es veu obligada a intentar capturar Curro Jiménez. Per això busca, coaccionant, la col·laboració de Zacarías Mendoza, un antic bandoler retirat.
Sèries
Durada: 65'
14.55
El sabor de Israel
El Tom viatja de Galilea a Tel Aviv. A Acre, visita el xef més famós, especialitzat en peix, Uri Buri. A la frontera amb el Líban visita el xef considerat com el més renovador de la cuina israeliana.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Leopardos al acecho en la oscuridad i África salvaje: La charca de los hipopótamos: Aquesta és la història de les criatures que viuen al voltant de la bassa dels hipopòtams a les terres baixes de la sabana sud-africana. Les nombroses espècies que viuen en aquest entorn converteixen aquest ecosistema en un dels més biodiversos de la Terra.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou ¿Quién mato a Gandhi?
Documentals
Durada: 40'
18.50
Las recetas de Julie
La Drôme provenzal
La Julie és a la zona de la Drôme provençal, plena de lavanda, oliveres, vinyes, ametllers i roures tofonaires.
Altres
Durada: 55'
19.45
Paraísos cercanos
Turquía: puente de sabiduría
En l'antiguitat, el territori que avui es coneix com Turquia va ser escenari del glorificades èpiques que els cants de la literatura oral van transmetre de generació en generació germinant la gran civilització mediterrània.
Documentals
Durada: 60'
20.45
Grandes árboles para la vida
El árbol generoso
A través d'experiències concretes d'aprofitament de recursos derivats dels arbres i de turisme sotenible, es mostra una de les facetes més desconegudes dels arbres, és a dir, ser nous recursos dinamitzadors de les poblacions rurals, a més de reservoris genètics de primera classe.
Documentals
Durada: 30'
21.15
Los expedientes Galilei. Ciencia y Fe
El 2014, se celebra el 450 aniversari del naixement de Galileu Galilei. Aquest documental explica els antecedents de la condemna i la rehabilitació del científic per part de l'Església Catòlica Romana, i analitza la relació entre la ciència i la teologia des de la perspectiva actual.
Documentals
Durada: 45'
22.00
Historia de nuestro cine: El fenómeno
Un catedràtic de la Universitat de Frankfurt és confós per un jugador rus de futbol quan arriba a l'aeroport de Madrid. Allà és rebut com si es tractés d'una figura de l'esport, i el professor, aliè a tota confusió, s'ho pren com un afalac extraordinari. No obstant això, els problemes sorgeixen quan, després de descobrir l'error, el catedràtic ha de fer-se passar pel futbolista fins que aquest aparegui.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.35
Crónicas
La amenaza del silencio
Nou-cents pobles han desaparegut en els últims 15 anys. La majoria d'ells a les dues Castelles i l'Aragó. En aquestes zones diverses organitzacions intenten frenar la despoblació i busquen nous habitants.
Altres
Durada: 40'
00.15
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.35
La evolución del mal
Kim, la dinastía norcoreana del mal
Kim Jong-iI, líder nacional, va ser un polític i militar nord-coreà, fill de Kim Il-sung i pare de Kim Jonh-un. Kim Jong-il ha estat centre de crítiques per part de governs i ONG de diferents llocs del món, i ha arribat a ser titllat de dictador estalinista.
Documentals
Durada: 50'
01.25
Festival de verano
53º Heineken Jazzaldia: Morgan. Actuació de Morgan dins del 53è Heineken Jazzaldia.
Altres
Durada: 80'
02.45
Huellas terrestres vistas desde el cielo
Land Art, arte misterioso y efímero
El Land Art és un art fet a escala del paisatge. Aquest moviment de l'art contemporani utilitza materials naturals com la fusta, la pedra, l'aigua, la terra i la sorra. Per descobrir el Land Art, avui es viatja per tot el món a través d'unes obres espectaculars vistes des del cel.
Documentals
Durada: 50'
03.35
Paraísos cercanos
Polonia
El programa visita en aquesta ocasió Polònia, fent un recorregut per diverses de les seves ciutats més emblemàtiques.
Documentals
Durada: 50'
04.25
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Eslovènia és un petit país que destaca per la seva gran diversitat geogràfica. L'alta muntanya alpina dels Alps Julians amb la vall del Trenta als seus peus, romàntics pobles pesquers de gust venecià o canons subterranis que l'aigua ha excavat formant fantàstiques grutes càrstiques.
Documentals
Durada: 45'
05.10
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
La gran llanura panónica
Miquel Silvestre deixa Budapest per jugar una partida de paintball en una antiga base de l'Exèrcit Roig.
Documentals
Durada: 30'
05.40
Ciencia líquida
Avui: Vibraciones universales i Transporte.
Documentals
Durada: 20'