Franja 8tv

Dilluns, 20 agost de 2018
06.00
8 de 8
Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 180'
10.00
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 240'
14.00
Cuando el mundo se tambalea
El Tratado de Roma
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 52'
14.52
Escépticos
¿Homeopatía?
Programa de divulgació científica.
Altres
Durada: 38'
15.30
Arusummer
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 97'
17.07
Ladrón de guante blanco
Vigilancia vecinal
L'Elizabeth explica al Peter i al Neal que ha sentit com una veïna mantenia una conversa sospitosa. Poc després, tots dos es veuen obligats a infiltrar-se en una banda que planeja dur a terme un robatori en un hotel de luxe de Manhattan.
Sèries
Durada: 45'
17.52
Ladrón de guante blanco
En la cuerda floja
El Neal reflexiona sobre com seria la seva vida ideal a Nova York. En aquest moment, li assignen un nou cas en què ha de treballar al costat de Sara Ellis, l'exxicota.
Sèries
Durada: 53'
18.45
Pel·lícula: Caravana al Este
Per als veïns de Prosperitat, viure al salvatge Oest és un horror, perquè no hi ha dia que no pateixin o presenciïn un atracament o un duel. Un dia apareix un guia de caravanes que es proposa d'arreglar les coses, per difícils que siguin.
Pel·lícules
Durada: 97'
20.22
Allo, allo
El René i el seu personal han de fer-se passar pel Quartet Excélsior al castell.
Sèries
Durada: 38'
21.00
Ladrón de guante blanco
Negocio familiar
El Neal es dirigeix a un gàngster irlandès implicat en la falsificació de whisky mentre intenta descobrir la veritat sobre el crim del seu pare.
Sèries
Durada: 45'
21.45
Ladrón de guante blanco
Al grano
El Peter i el Neal treballen junts per esbrinar quins motius van portar el senador Pratt a involucrar-se en un cas de corrupció a la policia.
Sèries
Durada: 45'
22.30
Brigada Antivicio
Black Diamond
En un hotel de luxe, l'empresari Leo Vervliet rep la pallissa de la seva vida. Com que, pel que sembla, aquella nit havia sol·licitat els serveis d'una prostituta de luxe, la Hannah es fa càrrec del cas.
Sèries
Durada: 52'
23.22
Brigada Antivicio
Segunda oportunidad
La foto d'un noi de 13 anys despullat, David Verhaeghe, apareix a l'ordinador d'un pedòfil. Interroguen el David sobre la foto, però el noi manté la boca ben tancada. L'equip descobreix que un pedòfil convicte que recentment ha sortit de la presó acaba d'anar-se'n a viure al mateix barri. Quan el troben i resulta que, a més, l'home viu al mateix edifici que la filla i els nets del Charles, es desencadena la bogeria.
Sèries
Durada: 53'
00.15
Tatort: la inspectora Lindholm
Recuerdo fragmentado
Charlotte Lindholm té un accident de cotxe quan, de sobte, a la carretera apareix la silueta d'un nen i l'ombra d'un home. La Charlotte intenta esquivar-los i xoca contra un arbre. Després es desperta a l'hospital del comtat proper.
Sèries
Durada: 52'
01.07
Tatort: la inspectora Lindholm
El último paciente
El cap Bitomsky insisteix que la inspectora Lindholm investigui l'assassinat a la seva consulta de la doctora Tannenberg a Damberck. El motiu de l'assassinat no és clar, però contínuament es creua el Tim, un adolescent tímid.
Sèries
Durada: 53'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'