Programació TV3

Diumenge, 19 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 280'
10.40
Signes dels temps
Escolania de Montserrat
El programa entrevista Sergi d'Assís Gelpí, monjo benedictí i prefecte de l'Escolania de Montserrat. Una cinquantena de nois viuen i estudien a la muntanya de Montserrat. Són els escolans que dia rere dia canten davant els milers de pelegrins que visiten el santuari. L'Escolania és un projecte educatiu únic a Catalunya que engloba un cor, una escola i una residència.
Altres
Durada: 40'
11.20
Oh Happy Day!
Gala 4
Les Sound Six, guanyadores de la millor cançó la setmana passada, obren la quarta gala del programa amb una emotiva cançó de Pablo Alborán, i donen pas a una nit difícil per al jurat: ha de decidir quin és el grup que, igual que Sotavent, 4Gami i Obmud a les gales anteriors, ha d'abandonar el programa.
Altres
Durada: 105'
13.05
Polònia
Al programa es presenta la candidatura Catalonia Second explicant tots els mèrits de Catalunya per ocupar el segon lloc, just darrere dels Estats Units. Mentrestant, Íñigo Errejón comença una nova carrera política amb dos companys de viatge molt peculiars. I Josep Capella entrevista Pablo Iglesias i el seu nou home de confiança. També es coneix l'autèntica relació que Rajoy manté amb els jutges. D'altra banda, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras posen el primer cèntim de la hisenda pròpia i el vicepresident del govern ha d'enfrontar-se al control parlamentari pel cas Vidal. A més, el programa estrena el personatge de Lluís Marquina, que porta la nova aplicació de moda al PP, i Ermessenda de Carcassona es presenta com a candidata a Els 4 del Mont Rushmore.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
El polèmic tertulià Alfredo Duro demostra que es pot transformar en un innocent gatet quan li convé. També es mostra com va anar el funeral del Claudi de La Riera, s'entrevista Mariano Rajoy i es reviuen les aventures del Teo. A més, es fa un homenatge a Fora de sèrie, una edició especial Copa del Rei d'El silenci dels anyells i un Sputnik de covers del tot oníric.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La llista
El Jonathan és un auditor anònim de Nova York, on la vida es redueix a la feina. D'una trobada fortuïta amb Wyatt Bose, un advocat corporatiu de gran carisma, coneix una ciutat que només existeix per als qui porten vestits de 4.000 dòlars i van amb dones maques.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Pel·lícula: Un déu salvatge
Dos nens d'uns 11 anys es barallen en un parc. Llavis inflats i alguna dent trencada. Els pares de l'agredit han convidat a casa els de l'altre noi per resoldre el conflicte. El que comença sent una xerrada amb bromes i frases cordials adquireix un caire més violent a mesura que els convidats revelen contradiccions ridícules i prejudicis socials.
Pel·lícules
Durada: 80'
18.40
Pel·lícula: Els nois de desembre
Quatre orfes surten de l'orfenat per passar les vacances d'estiu fora. No obstant això, el pla es veu enterbolit per la remor de la possible adopció d'un d'ells, la qual cosa causa tensions al grup.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.25
Generació digital
El time lapse
El programa es fixa en els time lapse, una tècnica que s'ha posat de moda en els últims anys i que consisteix a crear un vídeo a partir de diferents fotogrames que permeten veure, en qüestió de segons, seqüències de la vida real que passen en minuts, hores o dies sencers.
Documentals
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Benvinguts al Canadà
A excepció d'Alemanya, on la cancellera Angela Merkel comença a pagar políticament la seva generositat en l'acollida de l'èxode sirià, i Itàlia, sola davant l'arribada massiva de refugiats, la resta dels països europeus s'ha mostrat incapaç d'abordar la crisi humana generada pel conflicte sirià. Enmig del gran desconcert europeu, el Canadà ha posat en marxa un model que ja ha permès l'arribada al país d'uns 35.000 sirians. El govern canadenc va decidir enviar uns 600 funcionaris als camps de refugiats massificats del Líban, Turquia i Jordània per organitzar l'acollida al país.
Altres
Durada: 35'
22.30
Trinxeres
De Vilanova de la Barca a Seròs: el front del Segre
En el tercer capítol, el programa reviu la guerra a la ciutat de Lleida i rodalies, amb moments clau com l'atac aeri que va acabar amb la defensa republicana i el trencament del front a finals del 1938. El programa es fa ressò dels bombardejos contra la població civil i visita el turó de la Seu Vella i del cementiri, on hi ha monuments commemoratius a les víctimes. Un dels testimonis és Manel Sampedro, que en aquella època tenia 9 anys.
Documentals
Durada: 60'
23.30
Gol a gol
Es repassen les millors jugades del Barça-Leganés i del Reial Madrid-Espanyol, que s'han jugat diumenge i dissabte, respectivament. I també de l'Sporting-Atlètic i del Madrid-Celta. Pel que fa a la jornada de la Segona Divisió, presta una atenció especial al partit entre el Girona i el Mallorca. També fa un repàs del Cadis-Reus i del Nàstic-Numància.
Esports
Durada: 70'
00.40
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 25'
01.05
Tria 33
El resum de la setmana
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 10'
01.15
El Faro, cruïlla de camins
Narra la història de dues famílies enfrontades, els Muñoz i els Peña, l'objectiu comú de les quals és continuar amb el negoci familiar per sobre de tot.
Sèries
Durada: 95'
02.50
Ritmes a l'aula
Sergio Belloso and Friends. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
The Paparellos. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Andreu Zaragoza Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Andreu Martínez Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'