Programació TV3

Dimecres, 17 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Miquel Porta, metge investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. L'anàlisi de l'actualitat el duen a terme Joana Ortega, Jordi Mercadé i Antonio Baños, i s'afegeix a la tertúlia Manuel Blanco, economista i politòleg que acaba de publicar un estudi sobre les conseqüències que Espanya sigui un dels països més envellits del món. Més tard, el director de Salut Mental de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell explica un nou tractament contra la depressió i el suïcidi. Finalment, detractors i defensors de la reintroducció de l'os al Pirineu exposen els seus arguments.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Peus de porc amb bolets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Paula ha decidit posar-se les piles i ha contractat becaris per a Adalisa. L'equip, d'entrada, no s'ho agafa gaire bé perquè pensen que ho fa per substituir-los. Dels tres, un surt una mica setciències i prepotent. Paral·lelament, una amiga del Xavi li demana el seu esperma per tenir un fill i a la Sandra no li fa cap mena de gràcia. El Miquel, mentrestant, està obsessionat buscant un centre de desintoxicació per a la Clàudia i no es deixa ajudar per la Gemma. Per la seva banda, el Quim, que rep un sobre amb diners de la Cati pel negoci del vitalici, està a punt de perdre'l i pensa que és un senyal.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Alguna pregunta més?
L'actriu Mercè Arànega explica com veu la tele a La televisió és cultura i repassa els seus orígens televisius. D'altra banda, Jordi Asturgó s'infiltra a l'Oktoberfest de Barcelona. A més, s'emet una nova entrega de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, presentat per Alba Carreres, es viuen més aventures de Catalan Trek, s'estrena la sèrie House of Cat, es balla amb l'Sputnik i es proposa un final sorprenent per a La catedral del mar.
Altres
Durada: 40'
22.40
Cases d'algú
França-Portugal
Al programa d'avui, el Pou viatja fins a Lió a casa del Lancelot, un jove artista de 22 anys amb l'àlies Capie. Tot i que sembla que ha viscut poc, amb aquesta edat ja s'ha començat a fer un nom entre els artistes urbans de la ciutat. Més tard, el presentador es desplaça fins a Portugal per visitar la Marta, una cantant que es dedica professionalment a la música des de fa 23 anys.
Altres
Durada: 75'
23.55
Cases d'algú
Jordània-Moscou
El Pou viatja primer fins a Amman, a Jordània. Allà hi viu el seu amfitrió, el Hakim, amb la seva parella, l'Anne, que està molt embarassada. Després de Jordània, el Pou s'ha d'abrigar una mica per conèixer el Moscou menys convencional acompanyat de la Laura, una dissenyadora de joies que va néixer per ser artista.
Altres
Durada: 65'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.35
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.55
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Martí Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'