Programació La 2

Dimecres, 17 octubre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Confluencia de tiburones
A 300 quilòmetres de Mèxic hi ha la diminuta illa Socorro. Allà conflueixen el corrent fred de Califòrnia i el corrent equatorial càlid, i creen un entorn ple de nutrients on van en proporcions sorprenents més de 25 espècies de taurons de tot el Pacífic Oriental.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou China: los tesoros del imperio de Jade
Documentals
Durada: 45'
11.40
80 cm
Delta del Ebro/Resumen temporada
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 65'
12.45
Mañanas de cine: Los renegados de Wyoming
Brady Sutton torna al seu poble després de passar tres anys a la presó i està decidit a anar pel bon camí. Però un cop allà és culpat d'un atracament que ell no ha comès.
Pel·lícules
Durada: 70'
13.55
Pel·lícula: Los pazos de Ulloa (II)
Un reflex de l'ambient de fatalisme, superstició i bruixeria de la Galícia rural de finals del segle XIX. Allà, en una casa recòndita, hi viuen uns personatges violents i amorals.
Pel·lícules
Durada: 50'
14.45
Los reinos perdidos de Sudamérica
Los pobladores de las nubes
Al nord del Perú, abans de l'arribada dels inques, la civilització chapapoya es va establir als cims dels Andes durant més de 500 anys. Les seves restes arqueològiques són dels menys compresos a Sud-amèrica, i el com i per què momificaven els seus morts continua sent un misteri.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Arsenal animal, África extraordinaria: El despertar de Virunga i África extraordinaria: Los tesoros del este: Al cor de l'Àfrica hi ha la concentració més important de tresors en un territori salvatge i impressionant.
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou Los celtas: El levantamiento de Boudica: Al segle I dC, les tribus celtes de Britània, anteriorment enemigues, es van unir acabdillades per la reina Boudica per fer front a l'invasor romà. Els celtes de Britània eren els últims representants de la seva cultura en gaudir d'autonomia després de la victòria de Cèsar sobre Vercingetòrix.
Documentals
Durada: 55'
19.15
Cocina sana en casa
Jamie Oliver elabora receptes de menjar casolà utilitzant ingredients quotidians que resulten ser superaliments de consum habitual en països on destaca la longevitat i salut dels seus habitants. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 45'
20.00
Grandes diseños: la casa del año
L'última categoria de cases se centra a aprofitar un terreny complicat, diferents formes i mides estranyes que sovint tenen terribles limitacions i és difícil treure'n profit.
Documentals
Durada: 60'
21.00
Ritmo urbano
El programa rep Mucho Muchacho i analitza la seva influència en el rap actual. A més, es parla de restauració de graffitis antics, es fa un homenatge a MexOne i es recorre la història del hip hop juntament amb l'escriptor Jeff Chang.
Altres
Durada: 30'
21.30
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Barcelona
Viatge gastronòmic a un lloc que assegura servir la millor paella de la ciutat. Es visita una taverna al cor del mercat més concorregut de Barcelona. I un diminut restaurant amb una carta de tapes gegantina. I un local important que converteix els seus sopars en el millor espectacle.
Documentals
Durada: 25'
21.55
Días de cine clásico: Gilda
Johnny Farrell recala a Buenos Aires on, després de treure d'una dificultat el propietari d'un casino de luxe, s'acaba convertint en l'individu de confiança del seu amfitrió. Però quan coneix la dona del seu superior, la Gilda reacciona amb perplexitat, ja que ella el va convertir en l'ésser amargat i cínic que és ara.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.45
Pel·lícula: Mar de hierba
El coronel Jim Brewton és un home que dirigeix les seves propietats pròsperes de Nou Mèxic amb mà de ferro. En canvi, el seu recent matrimoni amb Lutie Cameron resulta un fracàs total.
Pel·lícules
Durada: 125'
01.50
Conciertos de Radio 3
Desvariados. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.20
Documenta2
Inclou Los celtas: La guerra de las Galias: Quan el César va començar la seva campanya de les Gàl·lies el 57 aC, el territori estava dividit entre tribus col·laboradores i resistents a Roma. Després de cinc anys de guerra, els celtes es van adonar que era una lluita a vida o mort i van fer pinya al voltant del cabdill Vercingetorix.
Documentals
Durada: 55'
03.15
Grandes diseños: la casa del año
Aquesta vegada es visiten cases que demostren que el que és petit és bonic.
Documentals
Durada: 50'
04.05
Arsenal animal
Cabeza y extremidades
En tots els continents l'habilitat dels animals en el combat cos a cos pot marcar la diferència entre la vida i la mort al camp de batalla de la natura. En aquest episodi, es mostra com utilitzen les seves armes físiques alguns animals, com el uapití, el bisó o el cangur.
Documentals
Durada: 55'
05.00
Pequeños universos: el universo escondido
Los jardines del sol
Sèrie documental sobre la flora i fauna de la península Ibèrica, que aprofundeix en el tractament dels microecosistemes més representatius i més propers a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 30'
05.30
Esta vida salvaje
Una família jove es muda a Samburu, a Kenya, per dirigir un campament de safari per primera vegada.
Documentals
Durada: 30'