Programació TV3

Dissabte, 20 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
Els pressupostos de l'Estat s'han convertit en el tema de debat de la setmana, i d'això es parla en el programa d'avui, després que el PSOE i Podem hagin començat a moure's per aconseguir el suport dels nacionalistes bascos i d'ERC i el PDeCAT. Més tard, es parla amb el diputat de PSC-Units per Avancar i exconseller d'Interior Ramon Espadaler. El programa repassa també els moviments que hi ha hagut a Europa. El president Torra ha anat a Suïssa a demanar mediació internacional en el mateix moment en què ha esclatat una crisi diplomàtica entre Flandes i Espanya pel conflicte català.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 195'
13.45
Zona zàping
Avui es poden veure gols molt estranys: un que fa un àrbitre, un altre que fa un porter i que és olímpic, i un altre més de Rooney absolutament espectacular. A més, el programa repassa les imatges imprescindibles del món de l'esport, les més divertides i les més impactants després de repassar les principals televisions del planeta.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Cada dia
Aquest seria un dia com un altre per al Ned, si no fos que el Jonah, el seu fill adolescent gai, vol anar a una festa universitària, la seva dona porta a casa el seu sogre perquè visqui amb ells i el seu eixelebrat cap sembla més sonat i exigent que mai. Mentre la Jennifer fa mans i mànigues per cuidar el seu pare i restablir-hi el contacte, el Ned prova de reprendre la connexió amb el Jonah.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.20
Tarda de cine: El somni de la Paula
La Paula, una jove emprenedora, hereta el saló de te i pastisseria del seu oncle, un negoci que ha de tornar a posar en marxa. Tots els veïns creuen que no podrà tirar-lo endavant i que potser l'haurà de vendre, ja que un constructor vol quedar-se amb el local on hi ha l'establiment per construir-hi apartaments. Un dia, la jove coneix un home amb qui inicia una relació amorosa i que li ofereix tot el suport per enfrontar-se al repte del seu nou negoci.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.50
Tarda de cine: Els fills del sol
Ferran Calvet, un jove científic català, passa de donar classes a la Universitat de Santiago a l'exili forçat l'any 1936. En una decisió difícil d'entendre, dos anys després, i en plena Guerra Civil, opta per tornar a Galícia amb la seva família per assumir la direcció científica de Zeltia, una empresa farmacèutica gallega de nova creació.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.30
Ja t'ho faràs
El Rafel no és de lletres, però li agradaria posar-se a escriure i no té on fer-ho. Per sort, sí que sap fer uns escriptoris meravellosos, i avui en fa un que té la particularitat d'estar fixat a la paret, de manera que ocupa poc lloc. Per completar l'equip d'escriptura, el Rafel també fa un llum de sobretaula amb un ratllador de formatge, pràctic i original. A més, aprèn a estampar peixos sobre paper amb tinta xinesa, una tècnica japonesa.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Phat Fred. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
The Suitcase Brothers. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Joan Diaz. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'