Programació La 1

Dissabte, 20 octubre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Comando actualidad
Pendientes de derribo
Es calcula que a Espanya hi ha mig milió de cases il·legals. Sobre moltes d'aquestes cases pesa una sentència ferma d'enderroc que no es compleix, en alguns casos des de fa dècades.
Altres
Durada: 60'
10.25
MasterChef Celebrity
Avui el programa ret homenatge a l'ONCE en el seu 80è aniversari, coincidint amb la nit de la repesca. Els aspirants han de superar una batalla a cop de ganivet. Primer tenen 20 minuts per desossar un ànec, i els quatre millors passen al repte següent, filetejar un déntol. Només dos competeixen cuinant un mar i muntanya amb els productes preparats anteriorment. Els ajuden el xef Pablo González i el forner Jordi Moreras. La prova per equips té lloc al Palau dels Ducs de Pastrana a Madrid, on cuinen per a 60 persones amb discapacitat visual i treballadors de l'ONCE. Per salvar-se de l'eliminació, els davantals negres cuinen un plat d'autèntic xef amb carn de cangur, serp o guanac.
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
En el programa d'avui Naty Abascal ensenya en exclusiva la seva col·lecció d'alta costura, que s'exhibeix a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid. Es repassen també les últimes tendències d'interiors i es comparteix amb la dissenyadora Juana Martín seu últim èxit a París.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La semana que viene a la misma ho
Una vídua i un vidu lluiten per abandonar el passat a mesura que la seva amistat floreix en forma de romanç.
Pel·lícules
Durada: 80'
17.20
Sesión de tarde: Incorregible
Sissi Fischbacher acaba de titular-se com a rehabilitadora de cecs i accepta la seva primera feina com a instructora de Theo Olsson, un magnat de l'acer esquerp que acaba de patir un accident i ha perdut la vista de forma irreversible. L'experiència es converteix en un veritable repte per a la Sissi.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.50
Cine de barrio: Juicio de faldas
L'Engracia, una noia no gaire atractiva, acusa el Manolo d'haver-la deixat embarassada. El noi es declara innocent i contracta el serveis de la Marta, una advocada, perquè demostri que ell no ha tingut res a veure amb el bebè que espera l'Engracia.
Pel·lícules
Durada: 130'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Brexit, cuenta atrás, El enemigo oculto i Los nueve magníficos: L'equip del programa explica el lliurament dels premis Princesa d'Astúries a través d'alguns dels seus protagonistes. L'atenció mediàtica ha estat centrada aquest any en el cineasta nord-americà Martin Scorsese, premi de les Arts.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El novio de mi madre
La Rosie, de 40 anys, no passa per un dels seus millors moments: la sèrie de televisió que produeix té seriosos problemes, l'exmarit està a punt de ser pare i la filla, l'Izzie, es precipita ràpidament cap a l'adolescència.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: La mano que mece la cuna
Després de perdre el seu marit i el seu fill, una dona decideix venjar-se de Claire Bartel, la dona a la qual culpa de tota les seves desgràcies. Per fer-ho, aconsegueix introduir-se com a mainadera en la família Bartel per destruir del tot la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.20
Pel·lícula: Efectos personales
Buscant venjança per l'assassinat de la seva germana, un jove anomenat Walter arriba a la ciutat i queda impressionat per una dona més gran que ell, amb ferides emocionals similars a les seves. Tots dos miren de superar les seves penes i la seva frustració per les seves pèrdues. S'identifiquen l'un amb l'altre, comparteixen les seves tragèdies i a poc a poc inicien un bell romanç.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.00
Última oportunidad
Dos anys després de la desaparició de la seva filla, l'Alice rep una nova petició de rescat. L'esperança per trobar-la amb vida reneix, però reunir la suma de diners exigida pels segrestadors sembla impossible. Amb l'ajuda del Richard, l'Alice descobreix una llibreta estranya que revela que el seu marit també tenia secrets.
Sèries
Durada: 60'
04.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 120'