Programació La 2

Dissabte, 20 octubre de 2018
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto por el 10.º aniversario del accidente de Spanair. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
10.55
Pesca imposible
Islandia
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 35'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 80'
15.10
Deportes a tope
L'origen de la Nascar es troba en l'època de la prohibició de l'alcohol als Estats Units. Per evitar la policia, els conductors dels estats del sud van haver de desenvolupar una gran destresa en la conducció i modificar els vehicles per fer-los més potents.
Esports
Durada: 30'
15.40
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.20
Grandes documentales
Inclou Arsenal animal: Uñas y dientes i Arsenal animal: Cabeza y extremidades: A tots els continents, l'habilitat dels animals en el combat cos a cos pot marcar la diferència entre la vida i la mort al camp de batalla de la natura.
Documentals
Durada: 105'
18.05
¡Qué animal!
Tablas de Daimiel
Avui es visita la zona de Tablas de Daimiel, el parc nacional més petit d'Espanya. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 35'
18.40
Las rutas Verónica
Ribeira Sacra
La Verónica arriba a la Ribeira Sacra, un dels paratges més espectaculars que ofereix la Galícia més interior, on la viticultura i la mística tenen un paper fonamental.
Altres
Durada: 60'
19.40
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra on va néixer, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 45'
19.40
Cerdeña (III)
Sardenya té més de 1.600 km de costa que alberguen una abundant vida marina. Com a tots els xefs, al Gino li agrada conèixer d'on procedeixen els aliments que serveix al seu restaurant, per això acompanya un pescador de l'illa per conèixer quins productes ofereix el mar i com es cuinen.
Altres
Durada: 45'
19.40
Sicilia (I)
El Gino inicia el seu viatge per Sicília, l'illa del volcà Etna. Les seves erupcions han configurat les terres d'aquesta illa i han donat lloc a un vi, una fruita i unes hortalisses de gran qualitat. Sicília és un gresol de gastronomies amb influència de les grans cultures de la Mediterrània occidental.
Altres
Durada: 45'
20.25
Pel·lícula: Maigret tiende una trampa
El barri de Montmatre viu commocionat pels assassinats sense resoldre de quatre dones. Quan apareix la cinquena víctima, el Maigret, comissari encarregat del cas, tendeix un parany a l'assassí. La pressió és forta i està a punt de ser destituït del cas fins que, per fi, troba una pista.
Pel·lícules
Durada: 95'
22.00
Versión europea: Viajo sola
Soltera, maca i en la quarantena, la Irene està entregada a la seva feina d'inspectora d'hotels de luxe. Gaudeix dels plaers més grans i els resorts més impecables, però sempre sola i d'incògnit. Quan el seu millor amic i exparella, l'Andrea, que sempre ha estat una font de suport emocional, deixa d'estar disponible, la Irene comença a replantejar-se si el seu èxit professional l'ha allunyat dels seus desitjos més personals. És llavors quan pren la decisió de començar un viatge cap a la seva pròpia vida.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.20
La noche temática
Inclou Los pechos al descubierto i El boom de la leche materna
Documentals
Durada: 110'
01.10
Demasiadas cesáreas
En dues dècades, la taxa de cesàries en països industrialitzats s'ha duplicat, com a conseqüència del desenvolupament de l'estat de benestar i del negoci que amaga aquesta pràctica per a les clíniques privades. A la Xina i al Brasil neixen ja més nens per cesària que per part natural. Des de sempre la cesària va suposar un risc més alt per a la mare, però investigacions recents indiquen que, a més de no aportar avantatges, pot ser causa de diferents malalties per al nadó.
Documentals
Durada: 60'
02.10
Los crímenes de guerra de los liberadores
Durant la Segona Guerra Mundial, arran de l'avanç dels aliats contra la tirania de Hitler, nombroses atrocitats van ser comeses pels vencedors. Moltíssims presoners de guerra alemanys van ser executats i milers de dones alemanyes i franceses van ser violades.
Documentals
Durada: 45'
02.55
Brain Games
Izquierda contra derecha
Per descobrir si hi ha ciència darrere de la noció que l'hemisferi esquerre del cervell és el més creatiu, mentre que el dret és més lògic, es fan una sèrie de jocs i experiments.
Documentals
Durada: 30'
03.25
La aventura Malasia de John Torode
Avui: Kota Bharu, Kuala Lumpur (II), Ipoh i Langkawi.
Documentals
Durada: 95'
05.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 60'