Programació TV3

Diumenge, 19 maig de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
10.30
Signes dels temps
Caputxins d'Arenys de Mar
El programa entrevista Eduard Rey, provincial de l'Ordre de Framenors Caputxins a Catalunya i les Balears. El convent dels caputxins d'Arenys de Mar és una comunitat religiosa amb quatre segles d'història. Actualment són deu frares que viuen l'espiritualitat franciscana combinant la vida de pregària amb l'acollida als més pobres i necessitats.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
13.05
Polònia
La nova portaveu de Ciutadans, Lorena Roldán, ha de demostrar a Carrizosa la seva capacitat per generar crispació. Més tard, Ernest Maragall fa la seva pròpia versió del vídeo de campanya d'Ada Colau amb l'objectiu de captar el vot més jove. Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez no es pot treure de sobre Pablo Iglesias, que intenta seduir-lo com si fos un gat en zel. I el Miquel rep a casa la visita d'uns testimonis de Jehovà, però és ell qui acaba predicant-los la paraula del seu líder espiritual: Carles Puigdemont. Finalment, tanquen el tobogan més llarg d'Espanya després d'un accident el dia de la inauguració. La infraestructura, instal·lada per Pedro Sánchez, connectava el Parlament de Catalunya i el Senat espanyol.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
L'entrenador del Barça ha estat ratificat aquests dies pel president Bartomeu. Tot i això, Ernesto Valverde no ho té clar. O almenys és el que es desprèn de l'entrevista que li van fer al programa Proyecto Arkano, en què ha dit que, en el futur, li agradaria dedicar-se al bàsquet. El programa emet aquesta entrevista. A més, es mostren els problemes gàstrics que tenen els protagonistes de la sèrie Com si fos ahir. I també es descobreix que alguns culers encara no han superat l'eliminació del Barça de la Champions.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Tarda de cine: La Mona espera un nen
La Mona, una adolescent de 14 anys, s'ha quedat embarassada d'un company de l'escola que en té 17. El pare de la Mona, l'Stefan, és ginecòleg i fa classes d'educació sexual a la mateixa escola, on ensenya als alumnes la importància del sexe segur. L'embaràs de la filla fa trontollar la reputació de l'Stefan, i l'Associació de Pares d'Alumnes exigeix que el destitueixin. La direcció del centre, mentrestant, pressiona la Mona perquè canviï d'escola.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.40
Tarda de cine: Abans que te'n vagis
Dos estranys es coneixen una nit a l'estació de Manhattan: la Brooke no coneix ningú a la ciutat, acaba de perdre el tren i li roben la bossa. Mentrestant, el Nick no sap si anar o no a una cita. Finalment decideix quedar-se i ajudar la Brooke.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.10
Al cotxe
Anna Simon, Peter Vives
Al programa d'avui, Eloi Vila entrevista Anna Simon. La periodista parla amb ell de la seva nova etapa com a presentadora de Persona infiltrada. Així mateix, puja al cotxe Peter Vives, actor, cantant i pianista, que parla sobre la seva trajectòria professional i personal.
Altres
Durada: 45'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
L'interrogatori
Als Estats Units, entre els anys 60 i fins a finals dels 90, en milers de comissaries de policia es va fer servir la tècnica Ride, un mètode d'interrogatori desenvolupat per John Ride, un policia a qui el preocupava la falta de garanties dels detinguts, que firmaven les declaracions després d'haver estat sotmesos a tortures. Però el resultat de l'aplicació del seu mètode no va suposar una millora de les condicions dels detinguts i dels seus drets. El reportatge dona a conèixer un d'aquests casos, el de Lamarr Monson, un petit traficant de drogues de Detroit, que el 1996 va ser acusat de la mort de Cristina Brown, una nena de 12 anys, consumidora, i que, com ell, venia drogues. Un cop detingut com a sospitós, a Lamarr el van convèncer de declarar-se culpable.
Altres
Durada: 50'
22.50
No pot ser!
La jugada perfecta
En aquest capítol Jordi Basté visita el Barça i el Manchester City, perquè el futbol d'elit no és aliè a la innovació tecnològica. A la seu del Manchester City, on es retroba amb Pep Guardiola, descobreix la tecnologia que es fa servir per optimitzar el rendiment dels futbolistes. A Barcelona es mostra com el primer equip de futbol femení del Barça també es troba a l'avantguarda de la tecnologia.
Altres
Durada: 60'
23.50
El celobert
Una bona dosi de nostàlgia
La nostàlgia és com menjar calçots. Si tens mesura et deixa un gust dolç i agraït, però, si en fas un ús excessiu, el més probable és que acabis amb mal de panxa. I, tanmateix, costa no deixar-se encisar pel seu encant i rememorar els millors moments de la infantesa, el primer amor o el primer cop que un mateix va transgredir les normes, aquella època on, com deia el poeta, tot estava per fer i tot era possible. No és d'estranyar, doncs, que sigui una mina inesgotable de material per a cançons tan intemporals com aquell paradís que retraten.
Altres
Durada: 40'
00.30
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 25'
00.55
Gran reserva
Sèries. Oh! Espanya: Extremadura i Andalusia
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
03.00
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Lluís Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Gabriel Amargant. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'