Programació La 2

Diumenge, 19 maig de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ibermúsica: Orquesta Filarmónica de Oslo (parte 2). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
His Life, el Musical
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Recuperando la historia judía de Orihuela
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
El Observatorio Andalusí
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Altum Faithful Investing
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Dar de comer al hambriento
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Monasterio de Tentudía, Badajoz
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Siria, azul sobre negro
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics. Avui es viatja a Eivissa.
Altres
Durada: 30'
13.30
Un siglo, cuatro ruedas
El cotxe és, sens dubte, un dels invents més importants de la història de la humanitat. Pocs invents han tingut tanta transcendència i en tan poc temps. Des de la seva aparició a finals del segle XIX, el cotxe s'ha convertit en un element estretament lligat al progrés i a la transformació de la societat del món occidental, també a Catalunya. Aquest documental explica aquesta història apassionant amb imatges i documentació d'arxiu que mostren l'evolució passada, present i futura de la relació entre els vehicles i la societat.
Documentals
Durada: 70'
14.40
Las recetas de Julie
La region de Uzès
La Julie és al riu Gardon, que desemboca al riu Roine, a prop de Beaucaira. Allà visita Uzès, on fa recorreguts interessants a la zona i tres receptes típiques.
Altres
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La caza: Sin lugar donde esconderse, La caza: A contrarreloj i Sangre joven
Documentals
Durada: 140'
18.40
Turismo rural en el mundo
India
L'Índia és un país que rememora expedicions que s'obrien pas per la jungla, desconeguda i enigmàtica. Es tracta del segon país amb més habitants del planeta. Més de 1200 milions de persones conviuen en aquesta captivadora nació asiàtica de recursos naturals aclaparadors.
Documentals
Durada: 40'
19.20
Un país mágico
Logroño
El mag Miguel de Lucas visita aquesta setmana Logronyo i descobreix per què es considera la capital mundial del vi. Recorre els seus carrers i els seus principals monuments, i coneix algunes curiositats, com el vincle de les bruixes de Zugarramurdi amb la ciutat. També sobrevola el monestir de Valvanera, i es desplaça a Haro, la primera localitat de La Rioja a disposar de llum elèctrica.
Altres
Durada: 55'
20.15
De seda y hierro
Silencio, se rueda
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 25'
20.40
El documental de La 2
Inclou El origen de los continentes: Australia: Austràlia és el més sorprenent de tots els continents. Una vegada va estar unit a l'Antàrtida i ara forja el seu futur unint-se a l'Àsia. La història d'Austràlia comença a la vall del Yarra, on viu un animal ancestral, barreja de mamífer, rèptil i au. Un fòssil vivent difícil de trobar.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Inclou Antonio Muñoz Molina, el oficio de escritor
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: La novia
El Leonardo, el Nuvi i la Núvia són un triangle inseparable des de nens, però el Leonardo i la Núvia estan units per un fil invisible, ferotge, impossible de trencar. Passen els anys i ella, angoixada i infeliç, es prepara per al seu casament amb el Nuvi.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Panoramas futuros con James Woods
Revolución robot
Cada vegada està més a prop el dia en què l'home i la màquina es fusionin finalment, redefinint el que significa ésser humà. Neurocientífics, futuròlegs i especialistes en ètica es plantegen els reptes als quals s'enfrontarien els humans, arribat el moment, i els límits per preservar l'espècie.
Documentals
Durada: 50'
01.30
Panoramas futuros con James Woods
En els últims 150 anys s'ha pogut duplicar l'esperança de vida, gràcies als principis bàsics que s'han après sobre els gèrmens, i aviat es tornarà a duplicar aquesta esperança de vida, quan hi hagi un control del cos a nivell genètic i microscòpic, gràcies a la nanotecnologia.
Documentals
Durada: 45'
02.15
El átomo y nosotros
Després de la Segona Guerra Mundial, tothom parlava de com de sorprenent i terrorífic era el potencial de l'energia atòmica. Però el que realment va marcar el canvi de pensament va ser un discurs del president Eisenhower a les Nacions Unides el 1953, en què va dir que la força destructiva més gran pot ser revertida i utilitzada en benefici de tota la humanitat. La potència mortífera de la bomba atòmica va renéixer com l'àtom pacífic. Tothom qui estava en el negoci del subministrament elèctric va decidir que també necessitava l'energia nuclear.
Documentals
Durada: 55'
03.10
Las recetas de Julie
Avui: La Drôme provenzal, La bahía de Saint-Brieuc i El Borbonés.
Altres
Durada: 155'
05.45
En busca de esplendores secretos
Rumanía: en el país de los vampiros
El programa és a Transsilvània, on es troba l'origen del vampirisme, el mite del retorn dels morts, basat en pors i creences ancestrals i en certes figures, com la del comte Dràcula. El viatge està marcat per aquestes pors i certs ritus que en l'actualitat continuen sent reals.
Documentals
Durada: 45'