Programació TV3

Dilluns, 17 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista avui Jaume Collboni i Ernest Maragall per parlar sobre els pactes a l'Ajuntament de Barcelona, un cop ja formats els Governs municipals. També s'està pendent de l'acte de recollida de credencials dels diputats europeus, que s'ha de fer al migdia. Passa pel plató, així mateix, un dels autors del llibre sobre Alexandre Deulofeu L'home que no llegia a els diaris, per parlar de la figura d'aquest historiador. Més tard, es conversa amb jugadors professionals de videojocs, una afició que ja s'ha convertit en un negoci multimilionari. El programa acaba amb la tertúlia esportiva i una entrevista al preparador de bàsquet i assessor dels Memphis Grizzlies, Toni Caparrós.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs caldós de llagostins
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Quim, decidit a reconciliar-se amb el karma, reconeix al Joan Ramon que sabia que l'Arturo tenia demència quan van signar el vitalici, perquè el pugui rescindir. Llavors la Cati s'enfada de mala manera amb el seu home. Paral·lelament, les molèsties que provoquen els veïns de l'edifici on viu la Joana són insuportables. Ho explica tot a l'Andreu, que baixa a parlar amb els veïns. Però resulta una mala idea. La Lina, mentrestant, convoca l'Emma, la dissenyadora habitual d'Adalisa, perquè redissenyi els bunyols de la Rita. Aleshores la noia enxampa la gent de l'empresa criticant-la. Per postres, el Quim ha descobert que la Rita es va quedar el maletí amb les mostres. Per la seva banda, la Júlia, que ha suspès un munt d'assignatures, ho intenta justificar pels problemes que ha tingut la família tot l'any, i es compromet a recuperar-les.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Les de l'hoquei
Laila
La relació de la Laila i el Nil va endavant, però la Laila té problemes a l'escola i els seus pares li fan prendre una decisió sobre si medicar-se o no pel TDAH. Paral·lelament, l'Enric prepara un vídeo institucional sobre el club que el faci quedar bé de cara a les eleccions a president i vol utilitzar les noies, però les de l'hoquei i la Terrats s'hi enfrontaran.
Sèries
Durada: 60'
23.00
Al cotxe
Ferran Adrià, Greta Fernandez i Natalia de Molina
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 50'
23.50
Control T
Els convidats d'avui són Elena Gadel, Anna Bertran, Marc Giró i Alba Florejachs. Entre tots juguen a crits amb una aplicació divertida, i la realitat virtual els fa tenir sensacions vertiginoses. A més, el programa parla amb una emprenedora catalana que triomfa a Austràlia.
Altres
Durada: 40'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.45
Ritmes a l'estudi
Proyecto Abyecto. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
David Giorcelli. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'