Programació TV3

Dissabte, 22 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
No pot ser!
Enganyar la mort
Jordi Basté explora com l'espècie humana combat el camí cap a la mort amb el suport de la ciència i la tecnologia. A Madrid coneix el projecte de María Blasco, directora del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques, amb telòmers per allargar la vida dels ratolins, que ha fet la volta al món i obre una via a allargar la vida humana. Aquesta és una de les maneres per buscar la immortalitat, segons explica el futuròleg i físic Ian Pearson. Una altra és el transhumanisme, que porta a combinar el cos amb tecnologia per allargar la vida.
Altres
Durada: 50'
13.15
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 30'
13.45
Zona zàping
Aquesta entrega es fa ressò del casament mediàtic de Sergio Ramos i Pilar Rubio. També es poden veure els convidats més destacats i els moments més comentats. A més, es reviuen els millors moments del Gran Premi de Catalunya de motos i es descobreix si l'home ja és capaç de volar. El NTLF continua repartint premis al vídeo més divertit i curiós, i el World Roller Games obsequia el millor truc sobre rodes de la setmana. I, com cada setmana, s'emet una altra entrega del particular Messi Challenge del programa.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Gran Torino
Walt Kowalski, un veterà de la guerra de Corea, és un obrer jubilat del sector de l'automòbil. La seva gran passió és cuidar el seu tresor més preuat, un cotxe Gran Torino del 1972. És un home inflexible i amb una voluntat de ferro, a qui li costa assimilar els canvis que es produeixen al seu voltant. No obstant això, les circumstàncies fan que es vegi obligat a replantejar-se les seves idees.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.55
Tarda de cine: Samba
El Samba va arribar a França fa 10 anys, des del Senegal, i des de llavors ha passat per diversos llocs de treball humils. L'Alice és una alta executiva que ha hagut de deixar la feina a causa de l'estrès. Tots dos lluiten per sortir del seu particular i personal carreró sense sortida.
Pel·lícules
Durada: 125'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Cristina Puig conversa amb Ada Colau, una setmana després de ser reelegida com a alcaldessa de Barcelona. A més, la presentadora entrevista Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional, i el periodista i escriptor veneçolà Ramón Lobo, entre d'altres.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'