Programació TV3

Dijous, 27 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista el nou president de Societat Civil Catalana. Així mateix, segueix la pujada de temperatures prevista amb connexions per veure els efectes de la calor i les mesures preventives que s'estan prenent. El programa retrocedeix després uns quants milions d'anys per saber més sobre els dinosaures que vivien a Catalunya, que és una mena de paradís per als paleontòlegs. Per acabar, es conversa amb el músic Bernat Vivancos, professor de l'Esmuc, que ha treballat amb Rosalía, amb Jennifer Lopez i amb l'Escolania de Montserrat.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca amb ganache picant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Valentí fa tard al preoperatori i l'Andreu truca a l'Esther, que no en sap res. L'acaba trobant i el vol convèncer d'anar a l'hospital. Paral·lelament, la Gemma s'organitza l'agenda per poder passar el màxim temps possible amb l'Octavi quan arribi a Barcelona. A l'hora de la veritat, els que tornen són la Carla i el Virgili. L'Octavi li reserva una sorpresa. El Jordi, per la seva banda, demana a la Sílvia algunes fotos i records, perquè ho ha perdut tot. Ella li reconeix que té problemes amb el Fèlix i que li està muntant un sopar romàntic. A la nit, ell, que està fet un mar de dubtes, no s'hi presenta. A més, el Jordi cuida el Quim, que tem que hagi perdut definitivament la Cati. Llavors ella es presenta al pis i descobreix que el Jordi hi està vivint.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Quim Torra va fins a Madrid per plantar cara a Pedro Sánchez a ritme de la cançó Con altura, l'últim èxit de Rosalía. Per la seva banda, Albert Rivera està gelós de Manuel Valls perquè els empresaris de Madrid ara a ell ja ni se'l miren. A més, s'estrenen dos personatges, Javier Nart i Toni Roldán, que debuten per anunciar la seva dimissió de Ciutadans. Mentrestant, a la seu d'Esquerra, Ernest Maragall, Elisenda Alamany, Gabriel Rufián i Pere Aragonès valoren l'última oferta del govern del PSOE. I Artur Mas i Carles Puigdemont busquen la fórmula per unir el millor de cadascú i refundar Convergència per enèsima vegada. Per acabar, Tomàs Molina dona consells per saber com cal afrontar les altes temperatures. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 40'
22.35
Persona infiltrada
Júlia Creus i Adrian Grösser
Aquest capítol porta una novetat, perquè són dos els convidats que han de descobrir l'infiltrat. Es tracta dels actors Júlia Creus i Adrian Grösser, dos dels peripatètics de la sèrie Merlí. Tots dos coneixen una família del barri de Sant Antoni de Barcelona, amb la qual han de conviure durant 12 hores, mentre Anna Simon els presenta les proves per les quals han de passar per resoldre qui és la persona que realment no té cap tipus de parentiu amb la resta.
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
La música com a eina d'inclusió social, la cobertura de la informació de successos i la cantant Suu són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Els marcians han sentit moltes vegades que les xarxes socials són una porta al món i aquesta setmana abdueixen la cantant Suu, que pot dir en primera persona que és del tot cert. Va començar penjant les seves cançons a Instagram i va acabar publicant un disc, Natural. Ara ja actua en festivals, com el Canet Rock, que se celebra el 6 de juliol.
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.40
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 20'