Programació 8tv

Dijous, 27 juny de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: El triomf de la perseverança. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
August Tharrats Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 169'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 15'
14.45
Cuando el mundo se tambalea
La guerra del Golfo
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 62'
15.47
Cuando el mundo se tambalea
El protocolo de Kioto
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 60'
16.47
Ventdelplà
La Mònica intenta proposar al seu pare que encarregui el projecte de la xarcuteria a algú jove. No obstant això, ell no li fa cas i es dirigeix a la granja després de rebre una trucada: un dels filtres de la depuradora ha deixat de funcionar. Paral·lelament, la Teresa descobreix que s'ha produït una intoxicació al poble a causa d'un abocament de purins. Mentre s'estén el pànic al poble, la policia investiga els fets.
Sèries
Durada: 65'
17.52
Ventdelplà
El Paco intenta convèncer la resta d'afectats per la intoxicació que se sumin a la seva denúncia contra el Monràs. El Rafa, per la seva banda, no pot evitar que la Mònica escolti les acusacions contra el seu pare. Paral·lelament, el David accepta ser l'advocat del Josep.
Sèries
Durada: 64'
18.56
Temps de silenci
Veritats
Es produeix el retrobament d'alguns amors. Mentrestant, el règim pateix, però encara aguanta. La Victòria, per la seva banda, es preocupa perquè el seu secret surti a la llum.
Sèries
Durada: 81'
20.17
Temps de silenci
Els que se'n van
Per fi, el Ramon i la Isabel poden mostrar-se tal com són. Paral·lelament, la Núria i l'Antonio s'allunyen cada vegada més.
Sèries
Durada: 82'
21.39
Jet lag
29+1
La Carla ha perdut les lents de contacte i ho té clar, no vol sortir al carrer amb ulleres. Paral·lelament, és l'aniversari de la Mariona i ningú se'n recorda. A més, l'Esther i l'Andreu han arribat al final de la seva relació i la Diana ha pres una decisió important, vol ser un home. La Sílvia, per la seva banda, ha begut massa.
Sèries
Durada: 24'
22.03
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 33'
22.36
Los crímenes de Fjällbacka
La maldición de Lucía
Es narren els inquietants fets succeïts a Fjällbacka, un silenciós poble a la costa nord de Suècia, en el qual tothom es coneix i tots amaguen secrets.
Sèries
Durada: 105'
00.21
Pel·lícula: Wild Palms
El Harry treballa en una estació televisiva que utilitza un mètode tecnològic revolucionari que permet transmissions de realitat virtual a través de programes hologràfics en 3D. Un grup sinistre encapçalat per un senador corrupte, el Loggia, intenta utilitzar aquesta tecnologia per aconseguir dominar les ments de milions d'espectadors.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.56
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 244'