Programació TV3

Diumenge, 21 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Història de l'Església a l'Aran
Entrevista a Jusèp Amiell, capellà, escriptor i promotor de la llengua i la cultura araneses.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
12.40
Cases d'en Pou
Matrimonis
En aquest segon i últim episodi de retrobades, Joan Maria Pou convida a casa seva dues de les parelles que més bones estones i reflexions han compartit amb ell: l'Hernan i la Patri, de Mèxic, i l'Scott i l'Steve, d'Escòcia. Un episodi carregat de records, riures i bon moments, en què parlen de l'amor, del matrimoni i de la descendència.
Altres
Durada: 60'
13.40
Polònia
Un Polònia de cine
Bertín Osborne presenta els millors gags cinematogràfics de la temporada. Un recull que entusiasmaria el mateix Orson Welles o els germans Marx. Abans, però, el Bertín presenta la seva última creació, una pel·lícula deliciosa. Braveheart, La naranja mecánica, Cabaret o Chicago són alguns dels clàssics que rescata el programa d'avui.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Ballem?
El John està casat, té dos fills i una bona feina en un important bufet d'advocats. Un dia, tornant de treballar, veu una noia que mira amb cara trista per la finestra d'una escola de ball. La veu unes quantes vegades més, fins que un dia decideix entrar a l'escola i apuntar-se a classes per a principiants. Primer s'endú un desengany perquè no pot ballar amb aquella noia, però entra en un món nou que li anirà tornant l'alegria. El John i uns quants companys de la classe s'apunten a un concurs, i tots fan pinya durant la preparació. Però el que el John no sap és que la seva dona ha contractat un detectiu perquè creu que ell li fa el salt.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Dave, president per un dia
Dave Kovic és un ciutadà senzill que s'assembla moltíssim al president dels Estats Units, Bill Mitchell. Quan un atac sobtat incapacita el president, els seus assessors polítics decideixen que el Dave el suplanti, donant per fet que és un home fàcil de manipular. D'altra banda, l'esposa del president, que ignora la situació, troba tan anòmala la conducta del seu suposat marit que comença a sospitar.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.15
Al cotxe
Gessamí Caramés, Manu Guix
Eloi Vila rep al cotxe com a convidats el cantant Manu Guix i la pastissera Gessamí Caramés. Manu Guix farà d'actor per primera vegada en la seva carrera interpretant l'Audrey, la planta protagonista del musical que s'estrena aquesta setmana al Festival Grec. Explica d'on surt la seva passió per la música i parla de la família, dels somnis infantils i del seu debut com a professor a la primera edició d'OT. A més, Gessamí Caramés, que cada divendres fa les postres al programa Cuines, explica com li va anar el càsting per participar al programa. Opina que el seu caràcter obert, el sentit de l'humor que té i l'accent de les Terres de l'Ebre van ajudar que l'acabessin triant.
Altres
Durada: 45'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Canvi climàtic: l'empremta humana
Un grup de geòlegs es va inventar, fa uns anys, la paraula antropocè per definir l'era en què més impacte està tenint sobre la Terra i en el clima l'acció de l'home. Aquesta època de la humanitat es caracteritza per ser el període més càlid que ha viscut el planeta des de fa, almenys, 5000 anys. La comunitat científica preveu que l'increment seguirà i pot superar un grau i mig i arribar fins i tot a dos graus d'augment global, i això, apunten, pot canviar el clima d'una manera dràstica i irreversible. Els efectes d'aquesta pujada de temperatura faran impossible qualsevol tipus de vida en alguns llocs del planeta, per desertització o per inundació, i això ja està provocant el desplaçament de poblacions cap a altres llocs. Són els refugiats climàtics.
Altres
Durada: 50'
22.45
This Is Art
Odi
L'odi és una emoció devastadora i gairebé irracional de la qual l'art tampoc s'escapa. Els nazis van ser els que van saber aplicar millor aquesta màxima i es van dedicar a perseguir i castigar totes aquelles obres i artistes que s'allunyaven de la seva moral imposada. Ramon Gener desgrana els motius que van portar els nazis a renegar de l'art de Kandinsky, Otto Dix o Franz Marc o de la música de Mahler o Béla Bartók i es descobreix que, potser, l'odi i la persecució de Hitler van néixer del seu propi passat frustrat com a artista.
Altres
Durada: 60'
23.45
El divan
Simona Levi
Simona Levi, dramaturga i impulsora de la plataforma per la democràcia digital Xnet, fa un recorregut pels projectes que l'han marcada. Levi es considera una dona que fa que les coses passin i així ho explica a Sílvia Cóppulo. En l'àmbit més personal, recorda haver estat víctima de maltractaments i reflexiona sobre relacions tòxiques, s'emociona veient un enregistrament de l'escriptor torinès Primo Levi, oncle seu, i es reivindica ciclista urbana i amant dels tangos.
Altres
Durada: 55'
00.40
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 30'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.00
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'