Programació TV3

Dissabte, 14 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 370'
12.10
Gent de mercats
Mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i Municipal de Tortosa
Avui el programa va fins al mercat de la Concepció de Barcelona per conèixer Àngels Fisas, una paradista de fruites i hortalisses amb els camps al Baix Llobregat. L'equip del programa la segueix tot un dia, i se la veu compartir les tasques de camp amb el seu fill i soci, el Lluís, un pagès que conrea una trentena de varietats de tomàquets i no n'ha provat ni un. Al mercat de la Masuca d'Igualada es coneixen les tres generacions de les Esquius i Olga Rovira, creadora del sushi català. A la mateixa Masuca, es prepara una truita amb plantes oblidades: herbes silvestres recuperades per a la cuina per un grup de joves molt actiu, els de l'Eixarcolant. I pel riu s'arriba a Tortosa, on el mercat, un temple construït a finals del segle XIX, és tota una font de vivències. També es va fins a la serra del Cardó i del Boix a conèixer els últims pastors de cabres d'aquells paratges, i es comprova que el mercat de Tortosa segueix sent un centre de reunió i una galeria dels productes singulars de les Terres de l'Ebre.
Altres
Durada: 55'
13.05
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
El president Torra intenta establir comunicació amb el president Pedro Sánchez, sense gaire èxit, en un capítol de Stranger things rodat a Catalunya. A més, durant el programa es fa un homenatge al programa Quan s'apaguen els llums, amb una recopilació de periodistes que es queden en blanc mentre estan en directe. I, per acabar, se sap què passaria si Ignatius Farray fitxés com a actor per a la sèrie juvenil Elite.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: L'últim vot
La Molly, la filla precoç de Bud Johnson, un perdedor entranyable, provoca una sèrie de circumstàncies que fan que el vot del Bud sigui el que decideixi el pròxim president dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Tarda de cine: La parella de l'any
Per a la Kiki, maldestra i acomplexada, la vida al costat de la Gwen, una actriu de Hollywood molt cotitzada, mai ha estat fàcil. No obstant això, encara és pitjor quan accepta ajudar la Gwen i l'exmarit, l'Eddie, a promocionar la seva última pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.40
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Som solidaris
Programa especial amb motiu de La Marató, en el qual es fa un reconeixement als milers de voluntaris que cada any fan possible aquest esdeveniment. Per aquest motiu s'han convidat al plató sis persones que fa anys que són voluntaris de La Marató, alguns fa més de 20 anys que hi col·laboren. Totes concursen per guanyar el premi de 1.000 euros, que anirà íntegrament al marcador de La Marató 2019.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Aquesta setmana el programa entrevista en directe l'exconsellera Clara Ponsatí per parlar de la demanda d'un segon referèndum d'independència a Escòcia, on està exiliada, ara que la confirmació del Brexit la podria convertir en eurodiputada. D'altra banda, el programa també ha anat a la presó de Lledoners a parlar amb l'exconseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, per conèixer com ha rebut la proposta de classificació penitenciària de segon grau.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Ramón Ángel Rey. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'