Programació TV3

Dissabte, 8 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'
10.50
La travessa
L'aventura
La primera etapa posa a prova la resistència de les vuit parelles participants. Una ruta exigent que les porta fins a cims de 2.600 metres. És l'oportunitat perfecta per descobrir els punts febles dels rivals. Perquè, en aquest programa, no tot depèn de la força física: l'estratègia és fonamental, si no volen acabar al final de la classificació. A més, han de triar entre l'amistat i la competitivitat. De vegades, però, el pitjor no és prendre una decisió, sinó assumir-la davant dels altres.
Altres
Durada: 100'
12.30
Volta a Catalunya
Segona etapa, de 95,7 quilòmetres. La segona etapa de la volta femenina catalana té sortida a la Seu d'Urgell i compta amb dos ports de primera categoria, com són la Collada de Toses i la Molina, on hi ha la meta. Comentaristes: Arcadi Alibés i Alexandra Moreno.
Esports
Durada: 80'
13.50
Zona zàping
El Madrid s'ho queda tot
El Reial Madrid és el protagonista d'aquesta setmana, després d'aconseguir la seva quinzena Champions i fitxar un dels millors jugadors del món, Kylian Mbappé. A més, el programa mostra el lapsus de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, amb el Leganés i el Getafe; el nou capítol de riure incontrolat entre Xavier Graset i Montse Barderi, i les millors imatges del Roland Garros.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Paraula d'honor
Un dels membres de l'antic escamot del tinent Ben Tyson revela a un periodista els fets que van tenir lloc fa 30 anys al Vietnam. Es tracta de la massacre que van cometre en un hospital de la Creu Roja, que van jurar mantenir en secret.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.20
Tarda de cine: De Gaulle
El maig del 1940, França afronta el desastre militar de la invasió alemanya. Mentre que Pétain està disposat a rendir-se i negociar amb Hitler, el general De Gaulle aposta per continuar la lluita. Aquest objectiu posa en perill la vida de moltes famílies franceses, incloent-hi la del mateix De Gaulle. És per això que la seva dona i els seus tres fills es veuen obligats a fugir de l'avanç alemany.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.20
Hudson & Rex
L'origen
En l'aniversari de la mort de la Grace Lindsay, l'antiga companya del Rex, l'inspector Charlie Hudson explica a la forense Sarah Truong com el Rex i ell van acabar treballant plegats. Tot va començar amb el segrest d'un menor quan tornava a casa. L'agent Lindsay va localitzar el segrestador, el qual la va matar. No obstant això, la normativa de la unitat canina especificava que un gos que perdia el seu company havia de passar una avaluació abans de tornar al servei.
Sèries
Durada: 50'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
El canvi de segle
El periodista Luis del Olmo parla del que ha significat per a ell la ràdio i de quins han estat els grans moments de la seva carrera. A més, les quatre integrants del grup teatral T de Teatre, Àgata Roca, Mamen Duch, Carme Pla i Marta Pérez, visiten el programa per parlar de tota una vida vinculada al teatre català. A continuació, David Bueno, doctor en biologia i professor de genètica especialitzat en temes de neurociència, presenta el seu nou llibre, Educa el teu cervell. També s'entrevista Àlex Roca, corredor i ciclista català, que té un 76% de discapacitat física i ha esdevingut tot un referent i un influencer a les xarxes socials. Finalment, la col·laboradora i presentadora de televisió Eva Soriano visita l'espai per parlar de les coses que l'amoïnen.
Altres
Durada: 135'
00.25
Pel·lícula: Sense paraules
El Leo, un treballador de 30 anys, amaga un secret que li pesa molt: és analfabet. Quan se li enganxa la mà en una màquina de la fàbrica on treballa perquè no sap llegir el senyal d'advertiment, la seva vida fa un gir de 180 graus.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'