Programació TV3

Dissabte, 27 abril de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Eufòria
Per primera vegada a la història d'Eufòria, els espectadors poden triar com volen que sigui la gala. Les opcions són dues: una gala convencional o una al revés. La votació, que es va obrir divendres passat, ha estat activa tota la setmana, i es resol durant els primers minuts d'aquest lliurament. Si guanya l'opció de gala convencional, el programa es desenvolupa amb total normalitat, és a dir, els concursants canten, el jurat els valora i envia qui cregui convenient a la zona de perill. En canvi, si guanya l'opció de la gala al revés, tots els rols es veuen afectats. El públic, a través d'una votació un cop hagin acabat totes les actuacions, seria l'encarregat d'enviar els concursants menys votats a la zona de perill. A més, l'espai, que compta amb la visita d'Elena Gadel, descobreix una notícia que afecta el futur del programa.
Altres
Durada: 170'
13.45
Zona zàping
Clàssic amb polèmica
El programa recull les reaccions al clàssic de diumenge de la setmana passada, un Reial Madrid-Barça no exempt de jugades polèmiques que no van afavorir els blaugranes. Un gol fantasma i un penal més que dubtós han fet que l'esfera barcelonista es queixi de robatori. A més, la cantant Sara Roy presenta la cançó Alta velocitat.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Il·lusions perdudes
Lucien de Rubempré, un jove poeta de classe baixa, està bojament enamorat de la baronessa Louise de Bargeton. El risc d'escàndol els obliga a fugir a París, on esperen viure i estimar-se lliurement. El Lucien, però, aviat es troba amb el rebuig de la baronessa. Sol, sense diners, afamat i humiliat, busca venjança escrivint articles controvertits però banals. Dins del seu París tan cobejat, hi troba un món cínic on tot i tothom es pot comprar i vendre.
Pel·lícules
Durada: 155'
18.15
Prèvia UEFA Women's Champions League
Esports
Durada: 10'
18.25
UEFA Women's Champions League
Les vigents campiones d'Europa busquen una nova final continental en aquest partit de tornada de semifinals. L'equip de Jonatan Giráldez necessita donar la volta a l'eliminatòria, després de caure derrotat per 0-1al partit d'anada a Montjuïc. Comentaristes: Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués. Des de l'estadi de Stamford Bridge.
Esports
Durada: 155'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Meg Ryan
Ricard Ustrell entrevista l'actriu i icona dels anys 80 Meg Ryan, que parla sobre els canvis en la indústria del cinema i repassa els moments més memorables de la seva extensa carrera. D'altra banda, Núria González, advocada de Rosa Peral, coautora del crim de la Guàrdia Urbana, analitza dos grans temes d'actualitat vinculats a la seva clienta. A continuació, el programa es vesteix de gala per retre homenatge a l'emblemàtica artista Núria Feliu, morta fa gairebé dos anys. L'actriu Belén Cuesta, per part seva, explica els nous camins que ha començat a recórrer, tant en la seva vida personal, amb la seva recent maternitat, com en la professional, amb l'estrena de la seva nova sèrie, Las largas sombras.
Altres
Durada: 160'
00.50
Pel·lícula: La gran ofensiva
L'exèrcit rus desplega la seva artilleria a la ciutat de Rjev per acabar amb el setge nazi. El coratge dels soldats russos fa que el que semblava una batalla perduda s'allargui durant mesos.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'