Programació TV3

Diumenge, 16 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 305'
11.05
Signes dels temps
Festa grossa a Sant Feliu de Llobregat
Lliurament dedicat a la doble celebració al bisbat de Sant Feliu de Llobregat, amb el bisbe Agustí Cortés al capdavant. Un miler de persones participen en la festa d'aniversari dels 20 anys de la creació del bisbat i dels 500 anys de la fundació de la Parròquia de Sant Llorenç, que ara també és catedral.
Altres
Durada: 30'
11.35
Diumenge, concert
Delta Chamber Music Festival: Arrels i paraules
Espai que mostra i visibilitza el treball de músics i artistes.
Altres
Durada: 65'
12.40
Plats bruts
Tinc nòvia
Emissió dels capítols Tinc espelma i Tinc nòvia.
Sèries
Durada: 55'
13.35
Alguna pregunta més?
El programa d'humor més veterà de TV3 suma dues dècades en antena coincidint amb el 40è aniversari de la televisió i la ràdio públiques de Catalunya. Durant mitja vida de la cadena, el zàping i les frases més famoses de l'espai han fet riure milers de catalans amb un segell propi que ha consolidat una manera de fer humor. Per celebrar aquesta fita, el Teatre Victòria de Barcelona acull una gran festa amb més de 1.000 persones, en la qual participen algunes de les figures més mítiques que han estat emblema del programa al llarg d'aquestes dues dècades, com ara Josmar, el mític Homo APM? i Isma Juárez, entre altres. Un còctel d'humor i nostàlgia amenitzat amb l'actuació de Figa Flawas.
Altres
Durada: 55'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Les línees tortes de Déu
L'Alice, investigadora privada, ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per recollir proves del cas en què treballa: la mort d'un intern en circumstàncies poc clares. La realitat a la qual s'enfronta durant el seu tancament supera les seves expectatives i posa en perill el seu propi seny. Un món desconegut i apassionant es mostra davant dels seus ulls. El curs dels esdeveniments fa que passi de detectiu a sospitosa en un joc mestre de pistes en què res no és el que sembla.
Pel·lícules
Durada: 160'
18.25
Tarda de cine: Crims al Bàltic: el vaixell fantasm
La mort de la Julia Thiel ha trastornat tota la família. L'Stefan, el seu vidu, no acaba d'assumir-ho. La seva mare, l'exfiscal Karin Lossow, busca una ocupació que la mantingui distreta, i decideix apuntar-se com a voluntària per ajudar a resoldre conflictes. Mentrestant, l'amo d'un pròsper restaurant, Ingo Wiek, és víctima d'un atracament que acaba fracassant. La víctima i l'autor, el petit delinqüent Jens Kampwirth, acaben perdent la vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Habitatge, dret o negoci
Altres
Durada: 45'
22.50
30 minuts
Inclou Migrar a vida o mort
Altres
Durada: 50'
23.40
Marcians
Herois de paper
Entre el 1970 i el 1974, milions de persones als Estats Units seguien cada dia les aventures de Friday Foster, la protagonista d'un còmic que es publicava a diaris de tot el país i que va trencar els estereotips de l'època: dona, afroamericana i sexualment alliberada. El dibuixant que va donar vida a Friday Foster era el català Jordi Longaron, pioner a treballar per als Estats Units des de Barcelona, que va resultar fonamental perquè la ciutat esdevingués una de les capitals internacionals del còmic.
Altres
Durada: 30'
00.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 230'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'