Programació La 1

Diumenge, 13 agost de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
Seguridad vital
Avui es parla de l'increment del parc mòbil de motos, dels sistemes de seguretat en rotondes i calçades i de la revisió de pneumàtics. La convidada és Blanca Fernández Ochoa, esportista olímpica.
Altres
Durada: 25'
10.20
¡Buen Camino!
Marta Márquez recorre aquesta setmana la cinquena etapa del seu viatge fins a Santiago de Compostel·la. Inicia el recorregut a Sarria per arribar a Portomarín. Durant el viatge coneix tres pelegrins que s'han conegut al Camí, i descobreix que aquesta experiència és per a totes les edats amb la Irene i el seu fill de 3 anys, que ja han fet més de 800 quilòmetres en bicicleta.
Altres
Durada: 55'
11.15
Españoles en el mundo
Inclou Túnez, Maldivas i Taiwán: A Taiwan el programa visita la seva increïble capital, Taipei, puja al Taipei 101, prova sabors exòtics, va al karaoke, al mercat i al parc nacional Taroko.
Documentals
Durada: 160'
13.55
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Marrakech
La Tina i el seu exmarit, el Rudi, viatgen a Marràqueix al casament de la seva filla Anna amb el xicot de sempre, el Markus. L'alegria de la mare es converteix en una sorpresa decebedora quan s'assabenta que no es casa amb el xicot, sinó amb el Karim, el seu company de feina marroquí.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El secreto de Anna
Anna i Christian Instrupp són un matrimoni feliçment casat i sense fills. Tots dos porten una finca de producció de pomes. Però les seves vides s'ensorren quan la filla il·legítima de l'Anna, Ines Arnold, li escriu una carta on li explica que els seus pares adoptius han mort i que li agradaria conèixer-la.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Dream Hotel: China
En un gran hotel de Pequín, el gerent, Markus Winter, prepara el casament d'un dels seus clients. Només hi ha un petit problema, i és que la núvia, Anna Brand, encara no ha explicat al seu pare que té la intenció de casar-se allà amb el David, un metge xinès.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: El lado bueno de las cos
Després de passar vuit mesos en una institució mental per agredir l'amant de la seva dona, el Pat torna sense res a viure a casa dels seus pares. Determinat a tenir una actitud positiva i a recuperar l'exdona, el món del Pat fa un gir quan coneix la Tiffany, una noia amb certs problemes i amb una fama no gaire bona al barri.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Contact
Complint el seu desig infantil més fervent, l'Ellie treballa en un programa internacional de recerca d'intel·ligència extraterrestre. La seva fe cega minva el seu prestigi científic, fins que un dia capta un senyal de ràdio procedent d'una estrella remota.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.15
Pel·lícula: Retratos de soledad
Quatre persones busquen vèncer els seus dimonis interiors i recuperar el control sobre les seves vides. Els protagonistes són la Karen, una dona infeliç que roba en centres comercials per calmar la seva ansietat; el Bill, un tipus solitari que eludeix responsabilitats; i el Travis, un company d'estudis del Bill.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.35
Los misterios de Laura
El misterio del fantasma en la máquina
Emissió dels capítols El misterio del instinto maternal i El misterio del fantasma en la máquina.
Sèries
Durada: 90'
05.05
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 25'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'