Programació La 1

Dijous, 25 juliol de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
Los desayunos de TVE: especial debate de investidu
Programa especial que analitza el debat d'investidura de Pedro Sánchez com a candidat a la presidència del govern espanyol.
Informatius
Durada: 180'
13.00
Especial informativo. Debate de investidura
Continua l'emissió del debat d'investidura de Pedro Sánchez com a candidat a la presidència del govern espanyol.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Emissió de la divuitena etapa, de 208 km, i primera gran etapa als Alps. Els escaladors han de superar en tres ocasions els 2000 metres d'altitud per poder protagonitzar tota una gesta en alta muntanya.
Esports
Durada: 70'
17.15
Servir y proteger
Els Soler pateixen una misteriosa violació de domicili que provoca els recels de la policia. Paral·lelament, després d'entendre's millor amb el Damián, el Ricky aconsegueix tenir una cita amb la Marga.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
La Casilda troba el Liberto bevent i mirant una fotografia de la Rosina. A més, tot i l'intent dels Domínguez d'animar la Cinta mitjançant les classes de cant, la Cinta continua abatuda. L'Emilio, per la seva banda, veu una oportunitat de tornar amb ella quan s'assabenta que l'Angelines s'ha assabentat que estima una altra persona. Finalment, la Genoveva convenç l'Úrsula perquè es posi de part seva i revela a la Lolita el secret més fosc de l'Alfredo.
Sèries
Durada: 60'
19.10
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Sácame del paraíso
El George i la Linda són la típica parella afectada d'estrès que viu a Manhattan. Quan l'empresa del George redueix la plantilla i el fa fora, decideixen marxar a Atlanta a viure amb l'insuportable germà del George. Durant el viatge, el George i la Linda descobreixen Elysium, una comunitat rural idíl·lica, on els habitants tenen una visió espiritual del món, ja que menyspreen els diners i tots els béns materials.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.15
Pel·lícula: Y entonces llegó ella
Reuben Feffer és un home amb aversió al risc i amb una vida planificada que se li complica quan la parella el deixa durant la lluna de mel per un musculós instructor submarinista cubà. Llavors apareix la Polly, una antiga amiga de la infància, que introdueix el Reuben en els esports de risc, el menjar picant i la salsa.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'