Programació La 2

Dissabte, 16 desembre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto benéfico de la Fundacion Vianorte-Laguna. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Héroes invisibles
Estados Unidos
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 35'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Al filo de lo imposible
La última gran carrera
Aquest espai emet documentals sobre alpinisme, escalada i altres esports de risc a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
50 años de...
Calle. Aixalà
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Cazadores de África: La manada adolescente i Cazadores de África: Supervivientes de la llanura: Les pluges ja fa més d'un mes que haurien d'haver arribat i amb aquesta greu sequera escasseja l'aliment.
Documentals
Durada: 95'
17.50
80 cm
Resumen temporada
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 35'
18.25
Un país mágico
Madrid
El Miguelillo fa una capbussada intentant fer pàdel surf i recorre els carrers de la capital buscant-hi màgia i misteri.
Altres
Durada: 60'
19.25
La felicidad está en el plato
Inclou México i Perú: Al seu restaurant de Lima, Virgilio Martínez extreu l'essència dels seus plats de la història quítxua i de la increïble diversitat dels ecosistemes que l'envolten.
Documentals
Durada: 55'
20.20
El comisario Montalbano
El ladrón de meriendas
El comissari Montalbano investiga la mort d'un home anomenat Lapecora, propietari d'una companyia d'importació i exportació. La vídua sospita que ha estat assassinat per la seva amant Karima, una jove tunisiana, desapareguda misteriosament el mateix dia de l'assassinat.
Sèries
Durada: 105'
22.05
El cine de La 2: Miel
La Irene té 32 anys, viu sola i té les seves històries ocasionals. Fa tres anys que dedica la seva vida a ajudar persones que ho necessiten, alleugerint el seu sofriment fins i tot quan això comporta decisions extremes. Per això, el seu nom clau és Miel. No obstant això, un dia ha de passar comptes amb el Grimaldi i el seu mal invisible.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
La noche temática
Inclou Marilyn a su pesar i Arthur Miller, un hombre de su siglo
Documentals
Durada: 130'
01.50
Pel·lícula: El muerto y ser feliz
Quan un assassí a sou espanyol, ingressat en un hospital de Buenos Aires, s'adona que està a punt de morir, s'escapa i es dirigeix al nord travessant tot el país. Fuig per carreteres secundàries en una mena de tranquil pelegrinatge. Una dona que ha trobat a la carretera és el seu escuder en aquest continu avançar fugint de la mort i corrent, a la vegada, cap a ella.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.15
París-Berlín: destinos cruzados
La carrera hacia la modernidad
Hi ha històries paral·leles de la transformació urbana de París i Berlín en els últims quatre segles, de ciutats emmurallades a urbs globals. Una evolució a ritme dels esdeveniments polítics, bèl·lics, econòmics i culturals, i de la rivalitat i la fascinació mútua.
Documentals
Durada: 55'
04.10
Apocalipsis: la Segunda Guerra Mundial
El infierno
1944-1945. Els aliats desembarquen a Itàlia, però el seu progrés és detingut per l'exèrcit alemany, ben protegit darrere de la línia Gustav. A Normandia i a Saipan, els aliats organitzen simultàniament els desembarcaments més grans de la història.
Documentals
Durada: 60'
05.10
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 20'
05.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'