Programació La 2

Dimecres, 28 agost de 2019
06.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
La gran sequía
La vida en el horno
Durant els últims 15 anys, l'oest dels Estats Units ha patit una de les pitjors sequeres de la història.
Documentals
Durada: 45'
08.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
09.05
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
Arizona
Una emocionant sèrie de viatges i aventures que segueix l'actor i entusiasta de la vida silvestre Dominic Monaghan mentre explora els racons remots del planeta a la recerca d'alguns dels animals més rudes del món.
Documentals
Durada: 45'
09.50
Brain Games
El cerebro creyente
Aquest programa tracta sobre el cervell i els mites més estesos que es consideren certs.
Documentals
Durada: 50'
10.40
Documenta2
Inclou El color: el espectro de la ciencia: Los colores de la vida: Comprender los mecanismos ocultos del color es descubrir los procesos fundamentales que se desarrollan en todo ser vivo. En este episodio Helen Czerski sale en busca de los colores que han ayudado a propagar la vida por toda la Tierra y han dado colorido a este planeta.
Documentals
Durada: 50'
11.30
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 50'
12.20
Mañanas de cine: Dos veces Judas
De tornada a casa, el Lucke rep un tret al cap que li fa perdre la memòria. Ja al poble es troba amb el Killer, que li diu que ha de matar el seu germà. Però aquest ni se'n recorda ni vol fer-ho.
Pel·lícules
Durada: 90'
13.50
Verano azul
Algo se muere en el alma
Les aventures d'una colla formada per cinc nois i dues noies de diferents edats, entre els 8 i els 17 anys, i dos adults, una pintora i un marí retirat. Tots ells gaudeixen de les vacances d'estiu en una localitat de la Costa del Sol andalusa.
Sèries
Durada: 55'
14.45
Los reinos perdidos de Sudamérica
La piedra en el centro
Tiahuanaco, o la pedra al centre del món, és a l'altiplà bolivià i molt a prop del llac Titicaca, el llac navegable a més altura del món. La civilització preincaica de Tiahuanaco es va adaptar a un entorn hostil on avui viuen els aimara, els seus descendents.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Cuentos de Zambia. Naturaleza interconectada i Cazadores de África: Lazos de sangre: Una família de lleons formada per dos mascles, tres femelles prenyades i alguns adolescents han de sobreviure a una època de sequera que comporta, a més, el perill i l'amenaça de tres lleons mascles de l'altra riba del riu.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou Qué comemos: Comida en el cerebro: La ciència més avantguardista va fins al fons del menjar per donar resposta a preguntes com per què alguns aliments tenen tant de poder sobre la gent o com funciona el menjar al cervell.
Documentals
Durada: 50'
18.55
Historia de la comida italiana
Pasando hambre
John Dickie mostra com els famolencs italians transformaven tota mena de deixalles en menjar celestial. També revela com en una època el menjar preferit del món era un risc mortal per a la salut, desenterra els horrors de la Primera Guerra Mundial i canvia els papers amb un MasterChef.
Documentals
Durada: 50'
19.45
El Chef del Mar
Cambados
Al capítol d'avui, Ángel León viatja a Cambados, a Pontevedra, un poble famós pel marisc i per ser la capital de l'albariño. Allà, l'Ángel surt a conèixer el dia a dia dels mariscadors de navalles i escopinyes, que apliquen la seva saviesa ancestral a la recollida d'aquests mol·luscos excepcionals.
Documentals
Durada: 55'
20.40
Cocina real
Castillo de Hex
A l'inici de l'estiu, el castell de Hex, a Bèlgica, obre les portes amb motiu d'una exposició internacional de plantes i flors. Diversos membres de la noblesa europea i amics dels comtes d'Ursel han estat convidats al sopar d'inauguració.
Documentals
Durada: 25'
21.05
Grandes diseños por el mundo
Tenir una casa com la que s'ha somiat no és fàcil, més encara si és en un altre país. El dissenyador i escriptor Kevin McCloud segueix la trajectòria del somni de la Hilary i el Gil, propers a la jubilació, de construir una casa que tingui com a zona central una caixa de vidre, a Moclinejo, a la regió muntanyenca de Màlaga.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Días de cine clásico: El tercer hombre
Un escriptor de novel·les viatja a Viena per visitar un amic. Però quan arriba a la ciutat s'assabenta que han donat per desaparegut el seu amic.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Severo Ochoa. La conquista de un Nobel
Vida i obra del científic asturià, des de la seva infantesa a les platges de Luarca fins a la fi dels seus dies, passant pel seu periple en diferents països del món i en diferents ciutats espanyoles on el premi Nobel va viure i va treballar intensament.
Altres
Durada: 110'
01.30
Festivales de verano
22º Jazz San Javier: Steve Gadd Band. Dins del 22è Festival de Jazz San Javier, actuació de Steve Gadd Band.
Altres
Durada: 75'
02.45
Documenta2
Inclou Qué comemos: Cuestión de gustos: La ciència més avantguardista explica com el sentit del gust és un mecanisme de defensa molt potent, en què s'impliquen a parts iguals el sabor i l'olor. Avui es descobreix què fa que el menjar sigui deliciós, i per què l'umami, o glutamat monosòdic, és considerat el cinquè sabor.
Documentals
Durada: 55'
03.40
Grandes diseños
L'arquitecte Robert i la seva dona, la Milla, amb dos fills, volen quadruplicar la seva casa dels anys 80 amb vistes al llac Windermere, al nord-oest d'Anglaterra, respectant l'entorn natural del Parc Nacional del Districte dels Llacs. Un somni ambiciós ple de malsons pel seu baix pressupost.
Documentals
Durada: 45'
04.25
El Chef del Mar
Playa de Bolonia
Ángel León visita aquesta vegada la platja de Bolonia de Tarifa, Cadis, on mostra els secrets per fregir un peix gran sencer i l'elaboració del garum, la famosa salsa originària de Cadis, i un dels fonaments de la cuina de l'imperi romà.
Documentals
Durada: 55'
05.20
El río, campo de batalla
A l'Àfrica, cocodrils i hipopòtams comparteixen un mateix espai, el riu. Són dos colossos enormes que es toleren mútuament, uns perquè ho necessiten per protegir la seva pell del sol i els altres perquè excaven coves a la riba per protegir-se també del sol.
Documentals
Durada: 50'