Programació Cuatro

Dimecres, 20 juny de 2018
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 60'
08.00
Gym Tony XS
Versió reduïda de Gym Tony amb els millors moments de la sèrie.
Sèries
Durada: 30'
08.30
Gym Tony XS
Versió reduïda de Gym Tony amb els millors moments de la sèrie.
Sèries
Durada: 45'
09.15
Alerta Cobra
Fuera de control
El Tom i el Semir estan fent inventari del material de treball i una dona perd el control del seu tot terreny perquè una de les rodes ha explotat de sobte. Les proves de l'accident han desaparegut del dipòsit de la brigada misteriosament. Aquest incident fa que sigui molt complicat resoldre el cas.
Sèries
Durada: 60'
10.15
Alerta Cobra
La hermana pequeña
Una noia condueix a tota velocitat per l'autopista. No para de mirar pel retrovisor, ja que algú l'està seguint. Intenta despistar-lo fent unes maniobres perilloses, fins que passa l'inevitable. Provoca un accident massiu.
Sèries
Durada: 75'
11.30
Alerta Cobra
Sin salida
El Jan i el Semir troben una bossa plena de cocaïna al costat d'un camió accidentat a l'autopista. La policia sospita que la droga prové del contenidor del vehicle, però no pot fer res per avançar en la investigació perquè es tracta d'un transport diplomàtic que té immunitat.
Sèries
Durada: 60'
12.30
Mujeres y hombres y viceversa
Dating show en què els participants del programa tenen cites romàntiques amb concursants del sexe oposat per determinar el seu grau d'afinitat.
Altres
Durada: 75'
13.45
FIFA World Cup Russia 2018
Prèvia i partit (14.00 h). Grup B: jornada 2. Els portuguesos, liderats per Cristiano Ronaldo, busquen la seva primera victòria per intentar assegurar el pas a vuitens davant de l'equip africà, que va ser derrotat per l'Iran en la primera jornada d'aquest grup. Comentaristes: José Antonio Luque, Pablo Pinto i Aritz Gabilondo. Des de l'Estadi Olímpic Luzhniki.
Esports
Durada: 130'
15.55
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 50'
16.45
FIFA World Cup Russia 2018
Prèvia i partit (20.00 h). Grup A: jornada 2. El conjunt sud-americà va aconseguir els tres punts en el seu debut mundialista davant d'Egipte mentre que els saudites van sortir golejats en el partit inaugural davant de Rússia per 5 a 0. Comentaristes: José Antonio Luque i Pablo Pinto. Des del Rostov Arena.
Esports
Durada: 135'
19.00
Hawai 5.0
El artista
L'equip tracta amb un assassí a sou que s'acaba de sotmetre a un trasplantament de cor. Mentrestant, el Danny ha trobat els diners enterrats, però la quantitat no és suficient i la vida del seu germà podria estar en perill.
Sèries
Durada: 60'
20.00
Noticias Cuatro
Informatiu que, a més del seguiment de les notícies més rellevants del dia, ofereix comentaris d'analistes prestigiosos.
Informatius
Durada: 35'
20.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
20.45
Ven a cenar conmigo
Cinc cases i cinc sopars per descobrir durant una setmana qui és el millor amfitrió de tot Espanya i emportar-se un premi d'allò més suculent.
Altres
Durada: 55'
21.40
First Dates
Programa en què dos solters, sense distinció d'edat, raça o condició sexual, estan disposats a gaudir i deixar-se portar pel misteri, la sorpresa i les emocions d'una autèntica cita a cegues.
Altres
Durada: 65'
22.45
Cine Cuatro: ¡Pisándonos los tacones!
Una agent de policia fa el que pot per protegir la vídua d'un traficant de drogues de delinqüents i policies corruptes. Juntes s'embarquen en una aventura per Texas que les fa enfrontar-se amb assassins i farsants.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.30
Cine Cuatro: FANatic
La Tess és la protagonista d'una sèrie de ciència-ficció de molt èxit. No obstant això, vol deixar la sèrie, ja que el seu paper és sexista i estereotipat. Quan la Tess manifesta el seu desig, comencen a assetjar-la.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.15
The Strain
Intrusos
L'Eph i la Nora han de protegir el Zack dels intrusos que puguin arribar a la base del grup a Red Hook. Mentrestant, el Fet i el Setrakian abandonen el fortí per adquirir l'Occido Lumen, i descobreixen que ells no són els únics interessats a comprar-lo.
Sèries
Durada: 45'
03.00
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 60'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'