Programació La 2

Dimecres, 20 juny de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Bosques primarios de Rusia: Carelia
En arribar la primavera a Carèlia, el sol brilla per damunt de l'horitzó en dies perpetus amb una llum màgica, i posa al descobert rics paisatges forestals de boscos primigenis amagats pel gel i la foscor.
Documentals
Durada: 60'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Fabricando Made in Spain
Programa que s'endinsa en les empreses més importants d'Espanya de la mà de tres reporters. La seva missió: mostrar d'una manera senzilla, directa i, sobretot, divertida com es creen els objectes més comuns i els més insòlits.
Altres
Durada: 50'
11.45
Documenta2
Inclou Rediseñando mi cerebro: Aguzar mis sentidos: La neurociencia permite conocer el cerebro y sus funciones, y su entrenamiento mejora su capacidad para lidiar con éxito los desafíos del mundo moderno. Todd Sampson entrena los sentidos de la vista, el oído y el tacto para competir con maestros cerrajeros en la apertura de cajas fuertes.
Documentals
Durada: 60'
12.45
Mañanas de cine: Los largos días de la venganza
El xèrif Ted Barnett és inculpat i empresonat per un crim que no va cometre. Tres anys després, aconsegueix escapar-se de la presó i busca venjar-se d'aquells que el van acusar injustament, els mateixos que van matar el seu pare. Entre ells hi ha el xèrif corrupte Douglas.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.20
La felicidad está en el plato
Perú
Xefs del País Basc, Benín, la Xina, Califòrnia i Tasmània. Tots ells fan un homenatge a l'alimentació, però també a la flora i la fauna dels seus territoris i els seus conciutadans. El més important és respectar els productes de cada localitat.
Documentals
Durada: 25'
14.45
Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo
Royal Mansour, Marruecos
El Giles i la Monica arriben a Royal Mansour, un dels hotels més discrets del món, amagat al cor de l'antiga Medina de Marràqueix.
Documentals
Durada: 55'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los tejones de la miel. Maestros del caos i Secretos de la vida salvaje: Secretos del mundo acuático: Equips humans arrisquen la seva vida aconseguint llocs abans impossibles per acostar-se més que mai als animals que dominen les aigües del planeta i descobrir, utilitzant la tecnologia més avançada, el seu món secret i misteriós, ple de perills i éssers inimaginables.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Dígitos: Guardianes de la red: Aquest episodi està dedicat al combat sense fi entre els custodis d'internet i l'activitat criminal dels hackers, generador d'una indústria milionària.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Las recetas de Julie
Vercors
La Julie va al cor de Vercors, el país de les quatre muntanyes, lloc natural alçat sobre la vall de l'Isère, Drôme i Drac.
Altres
Durada: 60'
20.10
Fabricando Made in Spain
Es mostra com l'oliva es transforma en un excel·lent oli verge extra, o com la fabricació d'un camió es divideix en dues parts, d'una banda la cabina, i d'altra el bastidor.
Altres
Durada: 50'
21.00
Atención obras
José Sanchis Sinisterra és el convidat d'avui. El dramaturg, director i pedagog valencià parla del seu Premi Max d'Honor 2018, de la tasca investigadora i experimental del seu Teatro Fronterizo, dels moments més significatius de la seva vida i de la seva llarga trajectòria professional.
Altres
Durada: 60'
22.00
Historia de nuestro cine: Cuadrilátero
L'Óscar, un promotor de boxa, intenta impedir que un dels seus púgils tingui relacions amb una noia de la qual ell també està enamorat.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Frontera Europa
Avui s'assisteix a la confiscació de 30 quilos d'haixix per part de la Guàrdia Civil.
Altres
Durada: 45'
00.25
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
00.55
Metrópolis
Working Glass
El programa visita el Museu d'Art en Vidre d'Alcorcón, MAVA, que acull l'exposició col·lectiva Working Glass, on el vidre és l'element principal o un punt de partida.
Altres
Durada: 30'
01.25
Conciertos de Radio 3
Nunatak. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.55
Documenta2
Inclou Dígitos: Hombre contra máquina: Aquest episodi reflexiona sobre la realitat de l'internet tangible, el que s'està convertint en el cervell o en les mans dels humans.
Documentals
Durada: 55'
02.50
Fabricando Made in Spain
Es mostra com els bacteris Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus són les responsables d'aconseguir els deliciosos iogurts que es mengen diàriament.
Altres
Durada: 55'
03.45
Natural World. Crecer salvajes
Per a qualsevol animal, els primers dies de vida són sovint els més difícils. Algunes cries són abandonades pels seus progenitors només néixer i altres disposen de la seva ajuda. Entre altres animals, el documental segueix uns cadells de tigre des dels seus primers dies fins a la seva maduresa.
Documentals
Durada: 50'
04.35
Madrugadas de La 2
Altres
Durada: 85'