Programació La 1

Dimecres, 20 juny de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 30'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Boletus Torres y cebollas rellenas
Avui els Torres preparen unes cebes farcides de tonyina. A més, el Javier i el Sergio ensenyen els espectadors a conèixer millor aquest peix. També fan uns ceps acompanyats d'un cereal poc conegut, el bulgur.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Ibarra intenta convèncer l'Alicia perquè deixi d'investigar la implicació de l'Iker en la mort del Quintero. La Nerea, mentrestant, accepta el cas laboral que li ha ofert el Somoza. L'Espe, finalment, descobreix un secret inesperat del passat del Fede relacionat amb la música.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
Els criats fan una festa de benvinguda per al Cesáreo, però ell acaba criticant-los a tots. Paral·lelament, el Ramón accepta ser el pregoner de les festes de Cabrahigo. L'Eva, per la seva banda, aborda la Rosina i la Hidalgo convida l'Eva i el Nacho a menjar prunes al seu jardí. Més tard, la Flora decideix fer alguna cosa perquè la Leonor torni a confiar en el seu germà, l'Íñigo. Mentrestant, l'Arturo demana al Liberto que localitzi l'Esteban. A més, les dones decideixen que ajudaran a buscar la Silvia, mentre l'exespia continua retinguda, lligada de mans i emmordassada en una habitació. Posteriorment, la Lucía anuncia que tornarà a Salamanca.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 35'
22.40
La otra mirada
La primera y la última palabra
Tot i que el claustre de professores dona suport a la Roberta, el judici de la jove contra Rafita Peralta per violació sacseja els fonaments de l'acadèmia, a causa que la gran majoria dels pares de les alumnes no entenen que la institució s'hagi posicionat a favor d'una alumna que s'ha querellat contra el primogènit d'una de les famílies més influents de Sevilla. La Manuela, al capdavant de les professores, intenta apagar les protestes dels pares. Però no li resultarà fàcil, sobretot perquè ha de suportar veure el Martín després de la seva separació, ja que actua com a jutge al judici. Per la seva banda, la Roberta se sent desprotegida a l'hora de declarar al judici i no té el suport dels seus pares per encarar-lo.
Sèries
Durada: 80'
00.00
Retratos con alma
El programa d'avui té una visió de la dona a través dels ulls dels homes. Diferents cares masculines parlen sobre les dones de la seva vida, el que han fet ells per fomentar les llibertats de la dona i el que esperen per a les noves generacions.
Altres
Durada: 45'
00.45
El debate de La 1
El debat analitza aquesta setmana les primàries del Partit Popular per escollir el seu nou president després de la marxa de Mariano Rajoy. També es debat sobre l'arribada de l'Aquarius al port de València. Per tractar aquests temes d'actualitat, el programa compta amb quatre dirigents polítics del PP, el PSOE, Podem i Ciutadans, i els periodistes David Alandete, d'El País, i Pilar Gómez, de La Razón.
Altres
Durada: 90'
02.15
Repor
La fibra tóxica
El reportatge exposa les conseqüències per a la salut de l'ús de l'amiant.
Altres
Durada: 25'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'