Barça

El bateig de Vitor Roque

Vitor Roque s’entrena per primera vegada amb el Barça i repetirà en el tradicional entrenament de portes obertes que l’equip farà a l’estadi Johan Cruyff

El brasiler viurà avui el seu primer gran contacte amb els aficionats culers, després de saludar ahir per primer cop Xavi i la plantilla

Vitor Roque ja és un més als vestidors. El brasiler va viure ahir el seu primer dia de feina a la nova oficina. Primer entrenament a les ordres de Xavi Hernández i primera presa de contacte amb els nous companys. L’atacant va saludar Xavi amb la timidesa lògica d’un nano de 18 anys acabat d’arribar a una nova ciutat i a un nou club de la grandesa del Barça. El tècnic va fer tots els possibles per ajudar a trencar el gel. Xavi es va mostrar afectuós, li va preguntar per la seva recent boda i es va interessar per com li estaven anant les seves primeres hores a Barcelona. El vicepresident, Rafa Yuste, també hi va ser present com a representant de la directiva. Vitor Roque va saludar els capitans i no es va separar del seu compatriota Raphinha, que li va fer de guia en aquest primer dia. També Ronald Araujo va estar conversant amb el brasiler. Tot i ser uruguaià, el capità domina el portuguès. Salutació cordial, també, amb Robert Lewandowski. Sana competència.

A Vitor Roque li van fer el tradicional passadís de clatellots quan va saltar a la gespa del camp d’entrenament de la ciutat esportiva. Se’l va veure rialler durant tota la sessió. De mica en mica, va anar deixant la timidesa en un calaix. Se’l va veure feliç amb la pilota, com un nen que veu complert el seu somni. El Barça ho és tot per a ell. Vol triomfar al club on han brillat en el passat noms com Ronaldinho, Rivaldo, Neymar i Romário. Vitor Roque s’exercitarà avui de nou amb la resta de la plantilla, en el seu segon entrenament, aquesta vegada a l’estadi Johan Cruyff, en la tradicional sessió de portes obertes. Serà el primer gran contacte del futbolista amb la seva nova afició, un dia per a més somriures.

Absents Pedri i Iñigo

Iñigo Martínez i Pedri van ser les dues grans absències del primer entrenament post-Nadal. Al central se l’espera per a la supercopa, però de moment ahir es va tornar a entrenar al marge del grup. Astralaga, Kochen, Pau Cubarsí, Marc Guiu i Héctor Fort també van formar part de la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)