ACB

El Girona es reforça amb Khem Birch

Khem Birch (2,03 m, 1992) jugarà al Girona el que queda de temporada. El club de Marc Gasol fitxa el pivot nascut a Montreal té sis anys d’experiència a la NBA, amb els Orlando Magic i els Toronto Raptors, i el curs 2016/17 va disputar l’Eurolliga amb l’Olympiacòs després d’haver jugat una temporada a Turquia.

El nou pivot de l’equip de Fotis Katsikaris va ser tallat pels Spurs, abans que comencés la competició a la tardor, després d’arribar a San Antonio traspassat per la franquícia amb qui Marc Gasol va guanyar l’anell. Birch ha jugat amb la selecció de Canadà i en el mundial del 2019, el segon que guanya la selecció espanyola amb el president del club gironí, en 5 partits va acreditar 11,6 punts, 7 rebots i 17,8 de valoració.

“L’objectiu de la seva incorporació a l’equip és reforçar el joc interior en els 13 partits que ens queden per acabar la lliga regular i, lògicament, augmentar el rendiment del Bàsquet Girona” afirma Jesús Escosa, el General Mànager del club, sobre el segon moviment des que exerceix les funcions, després del relleu de Fotis Katsikaris per Salva Camps a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)