Franja TV3

Dissabte, 25 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
Programa que cada setmana informa, de primera mà, sobre tot el que ha passat entorn de la política.
Altres
Durada: 30'
10.40
Tot un món
De cine/Semblar i ser
La història de Dembo Diaby Drame comença al taller d'escenografia dels germans Castells, on va viure de petit i va néixer la seva vocació de cineasta. El Dembo somia fer una pel·lícula en la qual pugui explicar la seva experiència i la d'altres fills d'immigrants africans. Siulyn Lau Wong és filla dels primers xinesos instal·lats a Tarragona. És auxiliar d'infermeria i denuncia la discriminació que ha patit a l'hora de trobar feina.
Altres
Durada: 15'
10.55
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 80'
12.15
Bogeria a la pastisseria
En aquesta cinquena entrega, el Christian hi ha de posar tots els sentits per fer un pastís especialment elaborat per a una persona invident. El programa també és testimoni d'un lliurament molt emotiu a una mestra estimada per grans i petits. Però la dolça entrega amaga paranys insospitats i amargs.
Altres
Durada: 55'
13.10
Crackòvia
Luis Enrique es posa el xandall groc de la pel·lícula Kill Bill per passar comptes amb tots els periodistes esportius que l'han criticat últimament. Per la seva banda, Josep Pedrerol ensenya al seu nou ajudant, el becari, a suplantar algú. Per això, tots dos visiten el vestuari del proper rival del Reial Madrid a la Lliga: l'Espanyol. A més, Roger de Gràcia convida a sopar els jugadors del mig camp del Barça, per parlar en profunditat de la situació de l'equip blaugrana.
Altres
Durada: 45'
13.55
Zona zàping
Avui el programa repassa la caiguda del Madrid davant del València i es mostra la insòlita celebració d'un gol a Anglaterra, entre altres imatges espectaculars.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Brokeback Mountain
Dos texans, Ennis Del Mar i Jack Twist, es coneixen i s'enamoren durant l'estiu de 1963. El Jack vol tenir una vida en comú però l'Ennis, turmentat per una experiència infantil, té por que la seva relació es faci pública.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.55
Pel·lícula: Camí de perdició
Als anys foscos de la Gran Depressió, Michael Sullivan es debat entre la lleialtat indestructible al seu cap, el Sr. Rooney, i a la seva pròpia família. Són temps durs a Rock Island, on la màfia irlandesa imposa la seva llei.
Pel·lícules
Durada: 125'
20.00
Pel·lícula: Timecode
La Luna i el Diego són els guàrdies de seguretat d'un pàrquing. El Diego fa el torn de nit i la Luna fa el de dia.
Pel·lícules
Durada: 20'
20.20
Ja t'ho faràs
S'acosta carnestoltes i el Rafel ensenya a fer unes disfresses divertides, barates i molt completes per a tota la família: de pirata, de minion i d'astronauta. A més, es fa una classe de maquillatge i es mostren els pop-ups de paper de l'alemanya Tina Kraus.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Oh Happy Day!
Gala 5
Obren el concurs Sound Six amb Els Angels, versió en català de l'èxit de Robbie Williams. Avui els grups interpreten cançons famoses de cinema de totes les èpoques i gèneres. A més, tornen al concurs les Henna. El duo femení ha superat els problemes mèdics i ara s'han de posar al nivell de treball dels seus companys, després de dues setmanes d'absència.
Altres
Durada: 115'
23.50
Oh Happy Day!
Moments OHD: cançons de pel·lícula
En aquesta ocasió, l'espai està dedicat a actuacions amb música de pel·lícules i musicals.
Altres
Durada: 60'
00.50
Tria 33
La selecció de Pau Benavent se submergeix en la Segarra, on es descobreix la passió medieval de Cervera, un espectacle que es representa per primera vegada com es feia al segle XVI, sense llums ni altaveus, però amb un text adaptat del català antic. Les altres propostes són Víctor Català, la senyoreta de l'escala, al Centre Artesà Tradicionàrius, que mostra la discriminació de gènere que va patir Caterina Albert. I, finalment, dues propostes musicals: Camiño. De Bruxelas a Santiago, el nou treball discogràfic del grup Ialma, i l'espectacle Barcelunya, dels Derrumband.
Altres
Durada: 15'
01.05
Pel·lícula: L'únic
En un món futur es descobreix que hi ha vides alternes en universos paral·lels, un fet que tots els agents del Departament Multiverse defensen, excepte l'investigador Yulaw. Ell travessa 123 universos per perseguir i destruir les seves altres vides perquè vol ser l'únic.
Pel·lícules
Durada: 75'
02.20
Ritmes a l'aula
Kibo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
02.50
Cava de blues
Cece Giannotti & Aupa Quartet. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
03.35
Fusió i swing a l'estudi
Pere Soto Gypsy Project. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.20
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.20
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'