Franja La 2

Dissabte, 25 febrer de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE A-11 (temporada 2016-2017). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 105'
09.45
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.35
España en comunidad
Noceda, pueblo casi abandonado
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 20'
10.55
Cuadernos de paso
Cuaderno de la Serranía de Ronda (Málaga)
Sèrie documental que recorre els punts més atractius de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 60'
11.55
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.25
Diario de un nómada
De la bodega al infierno
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 30'
12.55
El Chef del Mar
Camelle/Cedeira
Sèrie de 13 capítols que descobreix tots els secrets de la cuina elaborada amb productes marins. A cada programa, Ángel León navega per diferents punts de la costa espanyola per pescar el millor de cada zona i cuinar-ho acompanyat per alguns dels xefs més destacats, com Juan Mari Arzak, Ferran Adrià, Quique Dacosta, Andoni Luis Aduriz o Pepe Solla.
Documentals
Durada: 60'
13.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 70'
15.05
Jara y sedal
La llamada del otoño
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Desde el Mediterráneo hasta los Alpes i Desde los Alpes hasta el océano Polar: Els llargs hiverns i les seves gèlides temperatures permeten que la naturalesa es recuperi, però any rere any, amb l'arribada de la primavera i l'ascens de les temperatures, torna la vida.
Documentals
Durada: 110'
18.10
Planeta selva
La selva de los espíritus
En aquest capítol es descobreix Madagascar, una de les selves tropicals més estranyes del món, on habiten lèmurs que udolen a l'alba i al capvespre. Es tracta d'un ecosistema exclusiu on sobreviuen més de catorze espècie de lèmurs, trenta de camaleons, aus estranyes i insectes cridaners.
Documentals
Durada: 30'
18.40
Un mundo aparte
Más allá de los desiertos
Malgrat els increïbles avenços en les tecnologies de la comunicació, la Terra continua albergant multitud de fascinants comunitats pràcticament desconegudes. Aquesta sèrie documental descobreix els secrets més ben guardats de les cultures més recòndites del planeta.
Documentals
Durada: 55'
19.35
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
¿Es fácil matar?
L'Alice rep una proposta de matrimoni per part d'un empresari tèxtil i ella, que està passant per serioses dificultats econòmiques, accepta encara que el nuvi és tan vell que podria ser el seu avi. L'arribada a la gran mansió del seu futur marit coincideix amb una sèrie d'assassinats a la fàbrica.
Sèries
Durada: 90'
21.05
La comida reconfortante de Jamie
En aquest programa, el Jamie cuina un púding de caramel al costat de la seva mare. També es mostra com es fa una lasanya de luxe amb ànec rostit cruixent, el millor entrepà de vedella amb ceba agredolça i un plat típic italià, ossobuco o canya de vedella a la milanesa.
Documentals
Durada: 55'
22.00
El cine de La 2: La gran belleza
Roma, un estiu esplendorós. Jep Gambardella és un home atractiu i un seductor irresistible, que fa ignorar els seus primers signes d'envelliment. Periodista d'èxit, va escriure una novel·la de jove amb la qual va aconseguir un premi literari i la seva reputació d'escriptor frustrat.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.10
La noche temática
Inclou 1914-18 El ruido y la furia
Documentals
Durada: 105'
01.55
Días de cine
Quan falten pocs dies per als Oscars, el programa es fixa en l'única candidatura espanyola que aspira a una estatueta: Timecode, curtmetratge dirigit per Juanjo Giménez que ha obtingut el Goya i la Palma d'Or. A més, l'espai inclou un reportatge sobre la desaparició de sales de cinema mítiques, com el Palafox, i es fixa en estrenes destacades de la cartellera d'aquesta setmana.
Altres
Durada: 60'
02.55
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 155'
05.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'