Franja 33

Dissabte, 25 febrer de 2017
06.01
Mic
Inclou Teo i La bruixa avorrida
Infantils
Durada: 66'
07.07
Lazy Town
Inclou Sorpresa d'aniversari i Els coets mandrosos
Infantils
Durada: 47'
07.54
Ella Bella Bingo
Inclou El robot Bingo, Vilapetita, El walkie talkie, La vareta màgica i Buscant follets
Infantils
Durada: 36'
08.30
Mic
Inclou El Mic i els seus amics
Infantils
Durada: 30'
09.00
Dora, l'exploradora
Inclou La pilota botadora i L'estel petit
Infantils
Durada: 50'
09.50
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou El moviment de dits esborramemòria, L'heroi torna a casa i La princesa i el panda
Infantils
Durada: 70'
11.00
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 45'
11.45
Les noves aventures de Geronimo Stilton
Llums, càmera, acció! Geronimo Stilton és periodista. És una mica maldestre i no gaire valent, però és molt llest, i sovint arriba a fer grans reportatges i obté importants exclusives. Juntament amb la seva germana petita, Tea Stilton, una gran esportista i pilot; el seu cosí Martin Gala, un ratolí molt de la broma, i el seu nebot, el Benjamin, un as de les noves tecnologies, viu un munt d'aventures, sempre a la recerca de la notícia i la veritat.
Infantils
Durada: 25'
12.10
La casa d'Anubis
Inclou La casa dels vencedors i La casa de les nits mogudes
Infantils
Durada: 50'
13.00
Turbo F.A.S.T.
El Turbo és el caragol del moment després d'haver guanyat el campionat de velocitat de les 500 milles d'Indianapolis i, per això, cada dia és una nova aventura.
Infantils
Durada: 53'
13.53
Les aventures del Gat amb Botes
No. Sèrie que explica les aventures del Gat amb Botes, basada en el personatge de Shrek.
Infantils
Durada: 22'
14.15
Pel·lícula: Bola de drac: la llegenda del drac Xer
Diu la llegenda que hi ha set esferes de drac escampades per tota la Terra. Qui aconsegueixi ajuntar-les pot invocar el drac Xeron, que és capaç de complir qualsevol desig. El Goku, la Bulma i els amics viuen una aventura fantàstica mentre s'enfronten a l'ambiciós Rei Gourmeth, que té oprimit el seu poble.
Pel·lícules
Durada: 55'
15.10
Bola & Bill
Inclou Lladrucs virtuals i El Robin ja no pot volar
Infantils
Durada: 25'
15.35
Super3: El musical
El Sr. Pla ha segrestat a Mildred, l'amiga de la Lila, i la té tancada en un castell embruixat. La família Super3 s'endinsa al castell per alliberar-la.
Altres
Durada: 65'
16.40
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Antibug. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 25'
17.05
Lassie
Inclou L'allau i El dia lliure
Infantils
Durada: 50'
17.55
Els pingüins de Madagascar
Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 50'
18.45
Les noves aventures de Geronimo Stilton
Lladres tot terreny. Geronimo Stilton és periodista. És una mica maldestre i no gaire valent, però és molt llest, i sovint arriba a fer grans reportatges i obté importants exclusives. Juntament amb la seva germana petita, Tea Stilton, una gran esportista i pilot; el seu cosí Martin Gala, un ratolí molt de la broma, i el seu nebot, el Benjamin, un as de les noves tecnologies, viu un munt d'aventures, sempre a la recerca de la notícia i la veritat.
Infantils
Durada: 25'
19.10
Les noves aventures de Peter Pan
Inclou Encallats i Com una patena
Infantils
Durada: 45'
19.55
Zoom, el dofí blanc
Inclou L'iceberg, El festí de la Maéva, Tupapau, que ets aquí? i El pintor dels mars del Sud
Infantils
Durada: 48'
20.43
Tom & Jerry
Inclou Anem de creuer, Dissenys per a en Jerry, La balena Dickie Moe i Gos perillòs
Infantils
Durada: 27'
21.10
La família del Super3
Les històries de la familia del Super3. La Lila, el Desmond, l'Àlex, el Pau i el Fluski gestionen el Super3 amb l'ajuda de la Pati Pla. El seu tiet, el malvat Sr. Pla, i el seu ajudant, el Rick, els volen fer fora de la casa on viuen.
Infantils
Durada: 30'
21.40
Blog Europa
Espai en què 14 estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual de diferents universitats catalanes mostren una mirada jove sobre la realitat social europea.
Altres
Durada: 10'
21.50
Tria 33
La selecció de Pau Benavent se submergeix en la Segarra, on es descobreix la passió medieval de Cervera, un espectacle que es representa per primera vegada com es feia al segle XVI, sense llums ni altaveus, però amb un text adaptat del català antic. Les altres propostes són Víctor Català, la senyoreta de l'escala, al Centre Artesà Tradicionàrius, que mostra la discriminació de gènere que va patir Caterina Albert. I, finalment, dues propostes musicals: Camiño. De Bruxelas a Santiago, el nou treball discogràfic del grup Ialma, i l'espectacle Barcelunya, dels Derrumband.
Altres
Durada: 10'
22.00
Cronos
Inclou La puta viatgera. Una història real: Què estava permès i què estava prohibit a l'Edat Mitjana: L'arxiu municipal de Nördlingen conté un tresor que ha estat ocult durant 500 anys. Es tracta de les actes judicials d'un cas real contra una prostituta, Els von Eystett, víctima d'una intriga. Gràcies a les investigacions de l'historiador James Page i altres es presenta com vivien, com vestien i quant guanyaven les prostitutes a l'Edat Mitjana, i també quines eren les pràctiques sexuals més habituals i els mètodes anticonceptius que utilitzaven.
Documentals
Durada: 55'
22.55
El documental
Inclou Tchindas
Documentals
Durada: 60'
23.55
Gentlemans i lladres
El 8 d'agost de 1963, una quinzena d'homes va assaltar un tren correu que anava de Glasgow a Londres carregat de sacs plens de diners. Mitjançant aquest atracament, que va commocionar l'opinió pública, van obtenir un botí de dos milions i mig de lliures, el que avui equivaldria a 50 milions d'euros. Cinquanta anys més tard, l'arxiu del servei postal britànic permet l'accés a documents de l'època i els protagonistes dels fets aporten el seu testimoni.
Documentals
Durada: 80'
01.15
Gentlemans i lladres
Després de l'atracament del tren correu el 8 d'agost de 1963, Scotland Yard comença una carrera vertiginosa per detenir-ne els culpables. L'accés als arxius de l'època revela la corrupció de la policia, els pactes realitzats i la manipulació de proves.
Documentals
Durada: 85'
02.40
Les costes franceses des de l'aire
Saint-Malo
Sèrie documental que ofereix vistes aèries de la costa francesa.
Documentals
Durada: 10'
02.50
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.20
Cava de blues
13th Magic Skull. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 50'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Oscar Font & The Swingones. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.55
Jazz a l'estudi
Eva Cortés. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 6'