Franja 8tv

Dissabte, 25 febrer de 2017
07.00
El món a RAC1
Retransmissió en directe de l'àudio del programa El Món de RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 185'
12.55
Arucitys Weekend
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 120'
14.55
R.I.S. Crímenes imperfectos
Culpable o inocente
Sèrie policíaca que narra els casos als quals s'enfronta l'equip que capitaneja Riccardo Venturi.
Sèries
Durada: 110'
16.45
Caso cerrado
Masacre en el apartamento (II)
El policia Peter Boyd és el líder d'un equip multidisciplinari que investiga antics assassinats sense resoldre. Per això, els investigadors utilitzen mètodes moderns i tecnologia avançada que encara no existien quan va tenir lloc la investigació inicial.
Sèries
Durada: 225'
20.30
8 al dia
Versió reduïda del magazín que ofereix un recull de les notícies que han marcat l'actualitat.
Altres
Durada: 30'
21.00
Life
Guerra civil
Dos ciutadans americans d'origen persa són assassinats i un tercer és segrestat en el que sembla una revenja. No obstant això, quan el Crews i la Reese comencen a treballar per atendre les demandes del segrestador abans que sigui massa tard, s'adonen que darrere l'assumpte en si hi ha una complicada trama de drogues, diners i un jove desesperat per cridar l'atenció de la seva mare.
Sèries
Durada: 45'
21.45
Gran cinema: Jesse Stone: crímenes en Boston
Jesse Stone ha estat suspès del seu càrrec de cap de policia del poble de Paradise. Cansat i sol, s'ha d'enfrontar a una sèrie de crims que posen a prova el seu instint.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.15
Agatha Christie: Poirot
Los relojes
El tinent Colin Race de la Marina Reial, que investiga la tràgica mort de la seva xicota i un altre agent, passeja per Wilbraham Crescent quan, de sobte, Sheila Webb surt corrents del número 19 i angoixada se li tira als braços. S'ha trobat estès a terra el cos sense vida d'un home de mitjana edat que ha estat apunyalat. El Poirot viatja a Dover per ajudar el Race a esbrinar si la Sheila és l'assassina.
Sèries
Durada: 95'
00.50
Agatha Christie: Poirot
Asesinato en el Orient Express
El Poirot visita Istanbul després de resoldre un cas complex per a l'exèrcit britànic quan, de sobte, és testimoni d'un acte de justícia despietat als carrers. Se sent alleujat quan li proposen resoldre un nou cas a Londres i el seu vell amic Xavier Bouc, director de l'Orient Express, li aconsegueix un bitllet d'última hora.
Sèries
Durada: 95'
02.25
Arucitys Weekend
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 245'