Franja La 1

Dissabte, 25 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'
09.10
Españoles en el mundo
Inclou Roma i Filadelfia: Es visita en aquesta ocasió Filadèlfia, la ciutat més poblada de Pennsilvània, escenari de pel·lícules mítiques com Rocky.
Documentals
Durada: 125'
11.15
Destinos de película
París
El presentador fa un volt pels escenaris més emblemàtics de la ciutat, com la cafeteria en la qual treballava la protagonista d'Amélie, i gaudeix del riu Sena en bateau-bus, com Ethan Hawke i Julie Delpy a Abans de la posta.
Altres
Durada: 55'
12.10
El gran reto musical
Raquel Meroño, Antonia Dell'Atte, Martín Barreiro, Jordi Rebellón, Agustín Jiménez, David Otero, Elena Rivera i María José Suárez s'enfronten aquesta setmana al concurs. Tots ells han de competir amb molt de ritme, humor i música per aconseguir la màxima quantitat de punts, endevinant els intèrprets dels temes de tots els estils i èpoques que sonen al llarg del programa.
Altres
Durada: 80'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Todos quieren a Elin
L'Elin és una gran infermera, però els seus comentaris inoportuns fan que l'acomiadin, per la qual cosa decideix acceptar una feina com a cuidadora d'un exmetge rural rondinaire.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Plenamente feliz
La jove rebostera Betty Hunter és completament feliç, però espera que arribi el príncep dels seus somnis a la seva vida. Creu que el pilot Johnny Lexington, amb qui ha patit un accident de cotxe, és l'home que esperava, per això es posa a dieta per perdre alguns quilos.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: La tía de Carlos
El Fermín és un sexagenari que actua ocasionalment en una companyia de teatre com a substitut de la primera actriu, absent després de patir un accident. No obstant això, un dia accepta una proposta molt curiosa: fer-se passar per una milionària brasilera, la senyora Lucía Encantado da Selva Fermosa, per treure un amic d'una dificultat.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Estibadores: ¿Carga o descarga?, Está de moda i La noche de las estrellas: Tot està preparat al Dolby Theatre de Hollywood per acollir aquest diumenge la 89a edició de la gala dels Premis Oscar. La La Land n'és la favorita, amb 14 nominacions. Per primera vegada, hi ha actors afroamericans que opten a premis en totes les categories. A més, el cinema espanyol té presència en aquesta edició gràcies a Timecode, el curtmetratge del català Juanjo Giménez.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La boda de mi novia
El Tom descobreix que a la seva vida hi ha un buit sense la Hannah, la seva millor amiga, per la qual cosa decideix proposar-li matrimoni quan la noia torni del seu viatge de sis setmanes. Però ella té uns altres plans.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: El benefactor
El Franny és un filantrop ric i excèntric. En un intent per reviure el seu passat, acaba interferint en la vida d'una parella acabada de casar: l'Olivia, la filla d'un amic mort, i el Lucas, el seu marit.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.00
Pel·lícula: Magnitud 6
La Mara i el Gian són una parella de geòlegs que està estudiant els sismes que es produeixen en un llac de Suïssa. Mentre bussegen reconeixent la zona, el Gian pateix un accident i mor. La policia investiga la Mara com a sospitosa d'homicidi, però ella sosté que hi va haver una explosió al llac.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 205'