Franja TV3

Diumenge, 24 setembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 425'
13.05
Polònia
Carles Puigdemont i Oriol Junqueras intenten passar desapercebuts entre els escorcolls de la Guàrdia Civil en una empresa de missatgeria. Així mateix, el número musical d'aquesta setmana el protagonitzen Cristóbal Montoro i Oriol Junqueras, que fan una versió d'un tema de La Trinca sobre la intervenció dels comptes de la Generalitat per part del Govern espanyol. Finalment, Ada Colau rep la visita de tres Reis Mags poc convencionals.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
En aquesta ocasió, el programa ofereix un recull de moments curiosos de les concentracions d'aquesta setmana, els vídeos de les vacacones dels famosos i l'estrena de la secció Tomàtic.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Visions d'un assassinat
L'Annalisa somia amb el lloc on una nena va ser segrestada dies enrere, de manera que decideix informar la policia de la seva visió. El Harry, l'inspector a càrrec del cas, creu que la dona podria ajudar-los a localitzar-la, de manera que accedeix que treballi amb ells.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: L'últim vol
Sàhara francès, 1933. Bill Lancaster, un famós pilot anglès, desapareix al desert durant un intent de rècord de travessia entre Londres i Ciutat del Cap. La seva esposa, l'aventurera i també aviadora Marie Vallières de Beaumont, té una única obsessió: trobar-lo. Quan sobrevola el Ténéré, la jove dona és obligada a aterrar amb el seu biplà a prop d'un lloc avançat de meharistes francesos.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Tarda de cine: El nòvio de la meva mare
La Rosie, de 40 anys, no passa per un dels seus millors moments: la sèrie de televisió que produeix té seriosos problemes, l'exmarit està a punt de ser pare i la filla, l'Izzie, es precipita ràpidament cap a l'adolescència.
Pel·lícules
Durada: 105'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Setge al Referèndum
Especial sobre l'estat d'excepcionalitat que viu el país després de la intervenció de facto de les institucions catalanes. El reportatge descriu com s'ha produït aquesta intervenció per part de l'Estat i la reacció ciutadana posterior.
Altres
Durada: 35'
22.35
Economia en colors
Les regles del joc
En aquesta ocasió, el programa resol els dubtes sobre què són les institucions extractives i per què hi ha països extractius i d'altres d'inclusius.
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan s'apaguen els llums
Lluís Canut estrena el programa conversant amb Bernd Schuster. L'alemany va jugar al Barça i al Reial Madrid. També va entrenar diversos equips de la Lliga espanyola. L'últim d'ells, el Màlaga, durant la temporada 2013-2014. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 70'
00.45
El dia de demà
La llengua
L'evolució cultural de la humanitat és indestriable de l'alta capacitat comunicativa de l'espècie. La llengua és comunicació, però també expressió, pensament, identitat i emoció. Potser per això el fet que una llengua minoritària es vegi amenaçada per una de majoritària encara és motiu de conflicte. El programa es pregunta com evolucionaran les llengües el dia de demà.
Documentals
Durada: 55'
01.40
El Faro, cruïlla de camins
Narra la història de dues famílies enfrontades, els Muñoz i els Peña, l'objectiu comú de les quals és continuar amb el negoci familiar per sobre de tot.
Sèries
Durada: 85'
03.05
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.35
Cava de blues
Legacaster! The Hillbilly Trio. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.20
Fusió i swing a l'estudi
Zona Wells. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.05
Ritmes a l'estudi
Vermouth Time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 35'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 20'