Franja La 1

Diumenge, 24 setembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'
09.45
Seguridad vital
Avui el programa ensenya a reconèixer quan cal canviar els frens. També analitza la seguretat d'un dels col·lectius que més creix a Espanya: les persones d'edat avançada.
Altres
Durada: 25'
10.10
¡Buen Camino!
L'equip del programa surt de Monte do Gozo per arribar a la plaça de l'Obradoiro, a Santiago, i s'acosta a Fisterra per acabar el seu camí.
Altres
Durada: 60'
11.10
Españoles en el mundo
Inclou Tennessee, Hanoi i Guayaquil: L'equip viatja a Guayaquil, cor econòmic de l'Equador, i coneix els seus paisatges, els costums, la gastronomia i les meravelloses Illes Galápagos.
Documentals
Durada: 170'
14.00
Flash moda
Avui s'entrevista Silvia Abascal, que recentment ha anunciat que serà mare per primera vegada. A més, es mostra la moda més alternativa del calendari internacional.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Lotta y los pedazos rotos
La Lotta torna a la seva ciutat natal per treballar com a doctora a l'hospital local. Llavors descobreix que el personal molt jove no és respectat. Però aquest no és el seu major problema: com que el seu pare està greument malalt, el negoci familiar està a punt de caure en la insolvència. Per això, li toca fer-se càrrec de la Lotta.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Regreso a la vida
Després de deixar el xicot i la feina com a llevadora a Berlín, la Lena es queda a la granja familiar a les muntanyes de Baviera, que està passant per greus dificultats econòmiques. Allà coneix l'Ersun, per qui se sent atreta, i comença a prendre decisions que canvien la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Dream Hotel Marruecos
Markus Winter pateix un desmai a causa de l'estrès diari i el metge li recomana unes vacances urgentment. La seva tia Dorothea li ha reservat un vol a Marràqueix. Allà s'allotja al luxós hotel on la seva filla Leonie és la sotsdirectora i pot tenir cura d'ell.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Jurassic World
Vint-i-dos anys després dels esdeveniments que van tenir lloc a Parc Juràssic, Illa Nublar acull ara el parc temàtic sobre dinosaures Jurassic World, tal com havia concebut originalment John Hammond. Després de 10 anys de funcionament i a causa del descens del nombre de visitants, la direcció del parc es veu obligada a crear una nova atracció per captar l'interès del públic.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: Hombres de negro II
Han passat quatre anys des que el J i el K van evitar un rescat intergalàctic. Des de llavors, el K ha tornat a la vida civil i el J continua amb la seva feina. No obstant això, han de tornar a treballar junts quan descobreixen un pla diabòlic dirigit per la Serleena, un veritable monstre que es fa passar per una model molt atractiva.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.15
Pel·lícula: El doble del diablo
Any 1987, Bagdad. El tinent de l'exèrcit iraquià Latif Yahia és convocat des de la primera línia del front al palau de Saddam Hussein. Arran de la seva gran semblança física, ha d'esdevenir el doble del fill de Saddam, el famós príncep Uday Hussein, un jove imprudent amb una fam ferotge pel sexe i la brutalitat. Amb la vida i la família en joc, el Latif decideix renunciar al seu antic jo per sempre, a mesura que aprèn a caminar, parlar i actuar com l'Uday. Amb un moviment en fals que li pot costar la seva vida, el Latif forja un vincle íntim amb la Sarrab, la seductora amant de l'Uday, que és perseguida pels seus propis agents secrets.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.55
Los misterios de Laura
El misterio del ex sanguinario
Laura Diamond és una extraordinària detectiu de la policia de Nova York i mare de dos bessons de sis anys. A més de les seves obligacions com a mare, ha de resoldre amb destresa tot tipus de casos al costat de Billy Soto, el seu company.
Sèries
Durada: 85'
04.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 40'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'