Franja La 2

Diumenge, 24 setembre de 2017
06.00
Pequeños universos: el universo escondido
Sèrie documental sobre la flora i fauna de la Península Ibèrica, que aprofundeix en el tractament dels microecosistemes més representatius i més propers a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
Día de la Música 2017. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Dichos y hechos del profeta Muhamad
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
VIII Congreso Evangélico
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
La FCJE hoy por hoy
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Hijas de la caridad con Angola
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Gitf and task
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Grecia, de las montañas a la costa
Tesalónica y calcídica
Grècia ha vist les primeres civilitzacions d'Europa i les batalles decisives. Aquesta sèrie mostra el continent grec des de dalt, i mostra la bellesa espectacular del paisatge.
Documentals
Durada: 60'
13.00
RTVE responde, el programa de la defensora
El defensor de l'espectador obre una finestra a l'emissió per respondre els dubtes i queixes dels espectadors.
Informatius
Durada: 30'
13.30
Festa al Cel
Des de l'aeroport de Lleida.
Altres
Durada: 100'
15.10
Patrimonio de la Humanidad
Santuario de flora y fauna de Malpelo
Sèrie documental que dóna a conèixer llocs que formen part del Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 25'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El factor miedo, Impulsos primarios i Depredadores marinos de Irlanda
Documentals
Durada: 140'
18.40
El bosque protector
Elanio azul
En aquest capítol es mostra quins han estat els factors que li han permès al bosc colonitzar els terrenys agrícoles del sud de la península, que podrien amenaçar la seva permanència, i com la comunitat de científics es preocupa per conèixer més sobre la seva ecologia.
Documentals
Durada: 30'
19.10
Turismo rural en Europa
Via Augusta: Itinerario romano al sur de España
Aquest episodi repassa els passos dels legionaris romans que van recórrer la Via Augusta, la calçada romana més llarga d'Espanya.
Documentals
Durada: 95'
20.45
Documaster
Inclou Bellas y malditas i Damas influyentes: Nancy Astor, Nancy Lancaster i Pauline Rothschild van ser grans personalitats. La primera va esdevenir la primera dona que va entrar al parlament britànic. La segona va portar el confort del disseny americà a les cases de camp angleses. La tercera es va fer famosa pel seu sentit de l'estil.
Documentals
Durada: 100'
22.25
Versión española: El clan
Argentina, començaments dels anys 80. Darrere de la façana d'una típica família distingida, s'oculta un sinistre clan dedicat al segrest i assassinat. L'Arquímedes, el patriarca, lidera i planifica els operatius. L'Alejandro, el fill gran, estrella del club de rugbi i gairebé jugador de la selecció nacional Los Pumas, se sotmet a la voluntat del seu pare per marcar possibles candidats i se serveix de la seva popularitat per no aixecar sospites. Tots els integrants de la família són còmplices en major o menor mesura d'aquest accionar macabre.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.45
Festival Castell de Peralada
La Bella y la Bestia
Ballet.
Altres
Durada: 85'
02.10
Grandes diseños
El Mark i la Candida volen convertir la seva finca de Devon, al sud-oest d'Anglaterra, en un centre de negocis. La Rosie i l'Stuart volen duplicar la mida de la seva deteriorada casa. Clinton Dall, un home de negocis, vol construir per a la seva família en un bosc la casa perfecta en una sola planta. El James substitueix la barca en què viu per una casa estable.
Documentals
Durada: 185'
05.15
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 45'