Franja TV3

Diumenge, 20 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Valentí Miserachs
Avui s'entrevista Valentí Miserachs, compositor i canonge degà de la basílica de Santa Maria la Major de Roma. Miserachs acaba d'estrenar la seva darrera obra, l'oratori musical Diàleg patriarcal. És capellà de la diòcesi de Vic i ha estat qualificat com el compositor de capçalera de l'Església catalana. Des de fa 50 anys viu a Roma, on ha ocupat diverses responsabilitats acadèmiques i musicals.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Arriba el capítol 500 i el programa ha preparat un musical molt especial. En aquesta entrega Quim Torra té molt clar que no pactarà els pressupostos amb Meritxell Batet, així que li canta les quaranta, literalment, a ritme de la cançó Don't go breaking my heart, d'Elton John. Després Sebastià d'Arbó té un misteri nou i esgarrifós, la increïble història de la castellanoparlant de la corba. L'últim testimoni que afirma haver-la vist és el candidat Manuel Valls. Mentrestant, a Andalusia, el nou president governa gràcies al suport dels 12 diputats de Vox. Toni Cruanyes mostra al TN l'entrada d'aquests diputats al Parlament andalús. I, per combatre l'avorriment, arriba un nou joc de taula que revolucionarà l'entreteniment, el Pictionary dels Comuns. El joc que inclou tots els conceptes de la nova esquerra.
Altres
Durada: 40'
13.55
APM? Extra
En aquesta entrega del programa queda clar com alguns dels moments més divertits de la televisió es produeixen quan a algun presentador o convidat li sona el mòbil en directe. A més, s'estrena la secció Like a boss, amb personatges que es mostren tal com són, sense que es preocupin gaire perquè hi hagi una càmera al davant. També es coneix el melenes, un artista molt especial que ha inaugurat una exposició fa poc. I es poden sentir les paraules sàvies del que està considerat com un dels pares d'internet.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Com matar el teu cap
Per al Nick, el Kurt i el Dale, l'única cosa que fa que la seva rutina diària sigui tolerable és la idea de polvoritzar els seus intolerables caps. Deixar les seves empreses no és una opció acceptable, així que, amb l'ajuda de moltes copes i el consell dubtós d'un expresidiari impresentable, els tres amics dissenyen un pla intricat i infal·lible per alliberar-se dels seus caps.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.35
Tarda de cine: No culpis el karma del que et passa
A la Sara li agrada planificar i vol que tot surti perfecte durant la visita del seu xicot, que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva arribada, la vida de la Sara i el seu pis es converteixen en un caos. Els seus pares estan a punt de divorciar-se i la germana petita està a punt de casar-se amb l'Aarón, un cantant famós que resulta que és l'amor d'institut de la Sara.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.15
Al cotxe
Eloi Vila acompanya Santi Millán i Icíar Bollaín. Santi Millán és el nou fitxatge de la sèrie Benvinguts a la família. L'actor repassa els seus inicis teatrals amb La Cubana, el seu debut televisiu amb Andreu Buenafuente i el seu retorn a TV3. Icíar Bollaín, per la seva banda, està fent promoció de Yuli, l'última pel·lícula que ha dirigit. La directora de cinema explica per què ha volgut fer un film sobre la vida del ballarí cubà Carlos Acosta i reflexiona sobre la necessitat de dedicar-se a disciplines artístiques.
Altres
Durada: 45'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Salvini: ultres a l'assalt d'Europa
Treball que analitza la figura de Matteo Salvini, símbol del creixent moviment d'extrema dreta populista i xenòfob europeu, i com la seva coalició s'està convertint en la punta de llança per assaltar i reformar des de dins les institucions europees.
Altres
Durada: 50'
22.45
La gran il·lusió, relat intermitent del cinema cat
El sonor: parlem-ne!
Aquest tercer capítol explica com la república i el cinema parlat es van estrenar junts a Catalunya, ja que en aquella època és quan es van fer els primers doblatges al català. Macià va intentar formalitzar el panorama cinematogràfic sense gaire fortuna, i els Estudis Orphea de Montjuïc van representar la primera gran instal·lació industrial del país, fins a un misteriós incendi 30 anys després. També en aquella època molts catalans van viatjar a Hollywood, i alguns hi van triomfar, com Xavier Cugat.
Altres
Durada: 45'
23.30
Només una mirada
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 115'
01.25
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
03.00
Ritmes a l'estudi
Astrio. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Eladio Reinón Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'