Franja La 1

Diumenge, 20 gener de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'
09.35
Arranca en verde
Ciudad Real
Leonor Lavado arriba a Ciudad Real, una ciutat amb molta història i protagonista de la novel·la més important de la literatura espanyola, El Quixot.
Altres
Durada: 35'
10.10
Comando actualidad
Nuevos barrios
Fa uns anys eren erms. Ara molta gent hi vol viure. Els extraradis de les grans ciutats s'han convertit en els nous barris. Les famílies marxen del centre buscant qualitat de vida, espais verds i preus d'habitatge més baixos. Però no tot són avantatges. El programa fa un retrat de l'actualitat dels nous barris que han sorgit als afores de les grans ciutats a través dels seus veïns.
Altres
Durada: 60'
11.10
Maestros de la costura
Només 12 aprenents tenen el privilegi de demostrar el seu talent i creativitat en la segona edició del programa, que obre avui el seu taller. Seguint les puntades de l'Alicia, els aprenents lluitaran per convertir-se en el guanyador i aconseguir el Maniquí d'Or, 50.000 euros, exposar les seves creacions en una col·lecció càpsula a la venda en centres d'El Corte Inglés i completar la seva formació amb un curs especialitzat en disseny de moda, impartit al Centre Superior de Moda de la Universitat Politècnica de Madrid.
Altres
Durada: 170'
14.00
Flash moda
Des de París, el programa parla de les novetats en moda masculina. Després l'actriu María Castro descobreix el plaer de la cuina, i es visita el taller dels dissenyadors espanyols que ja estan treballant per a la propera Setmana de la Moda que es farà a Madrid.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Enemigas íntimas
La Lucia és psicòloga d'animals, mentre que la Fabiola ven cases de luxe a la seva agència immobiliària. Les dues s'odien profundament, però tenen una cosa en comú: el seu amor pel Paolo. La mort del Paolo les obliga a trobar-se de nou i descobrir un secret del seu exmarit, un fill.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Nadando hacia la libertad
L'Hugo torna a Alemanya després de cinc anys a la Xina, mentre el seu amic, el Teddy, s'ha fet càrrec de la seva família. La Lisa té problemes de crèdit i l'arribada de l'Hugo la desconcerta. Arran de la situació precària de tots dos, l'Hugo proposa de treballar en un projecte comú per solucionar la situació.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Un misterio para Aurora Teagarden
Una antiga amiga de la família d'Aurora Teagarden, Poppy Wilson, ha tornat a Lawrenceton per posar en marxa un nou negoci de brodats. Però no tots estan contents amb l'èxit de la jove. Tot d'una, apareix morta.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Gala OT Eurovisión
Gala especial en què es dona a conèixer la candidatura espanyola per al Festival d'Eurovisió 2019. Els espectadors poden triar amb els seus vots entre 10 propostes defensades pels concursants d'OT 2018 per viatjar a Tel-Aviv el proper mes de maig. La gala inclou actuacions internacionals, com la d'Eleni Foureira, segona classificada a Eurovisió 2018. I consta d'un jurat convidat molt especial, amb Manuel Martos, Pastora Soler, Tony Aguilar i Doron Medalie, compositor de Toy de Netta, guanyadora d'Eurovisió 2018.
Altres
Durada: 130'
00.15
Pel·lícula: Hitch: especialista en ligues
Alex Hitch és el llegendari i deliberadament anònim doctor Amor de Nova York. No obstant això, ara és ell qui està enamorat. El seu objectiu és Sara Melas, una columnista del cor que segueix tots els moviments del doctor i dels seus clients.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.05
Pel·lícula: Caminos secundarios
Richard Beller va a recollir la seva mare per portar-la a una residència d'avis, però la dona ha desaparegut. L'àvia, que pateix demència, ha emprès una peregrinació a peu a Altötting per resar a la Verge Negra, de la qual és una gran devota.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'