Franja La 2

Diumenge, 20 gener de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE Concierto Hispano-Luso (parte 1). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
Más que un pincel
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
El verdadero éxito
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Cómo enseñar el respeto a los niños
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Familia al instante
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Las personas con enfermedad mental
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Valladolid, Casa de la Beneficencia
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
El hogar de los invisibles
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Climas extremos
Terranova, el lugar con más niebla
Mario Picazo recorre el món buscant llocs de temps dur i extrem.
Documentals
Durada: 55'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics. Avui es viatja a Lleida.
Altres
Durada: 35'
13.30
Sicilia al descubierto
Durant l'etapa final del viatge, l'Andrew i el Giorgio mostren les llums i les ombres de l'illa. Descobreixen com els sicilians intenten fer-se un futur més esperançador deixant el trist llegat de la màfia i reclamant l'esplendor que va convertir en el seu dia l'illa en la joia del Mediterrani.
Documentals
Durada: 65'
14.35
Planeta Tierra
Desiertos
Els deserts del món són llocs extrems que forcen els animals a desenvolupar les maneres més enginyoses de lluitar amb les condicions hostils, fet que ha donat lloc a les històries de supervivència més increïbles.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Supervivientes de la naturaleza: Atracción animal, Supervivientes de la naturaleza: Apetitos animales i Supervivientes de la naturaleza: Arquitectura animal: La Vall del Luangua, a l'Àfrica, canvia constantment. L'impacte en l'hàbitat dels grans depredadors mantenint a ratlla els números herbívors és necessari. D'una manera o altra tots els animals influeixen en el seu entorn, des de l'elefant fins a la formiga.
Documentals
Durada: 140'
18.40
El señor de los bosques
Sabinar de Calatañazor, Soria
El bussejador Karlos Simón acompanya Vicente Sevilla a un dels boscos de savines més densos i més ben conservats del planeta.
Documentals
Durada: 30'
19.10
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Cruzando las columnas de Hércules
Miquel Silvestre visita les columnes d'Hèrcules, un dels símbols més famosos de l'antiguitat.
Documentals
Durada: 30'
19.40
Senderos del mundo
L'Amador, aventurer incansable, comença la seva aventura a la illa d'El Hierro, a l'arxipèlag canari. L'Ana es troba a Castella-la Manxa, disposada a recórrer amb bicicleta la ruta del Quixot. A la República Txeca, el Juan i el Migas inicien un viatge en caravana per diversos països europeus. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 55'
20.35
El documental de La 2
Inclou La gran odisea de la humanidad: La última etapa: La ment humana va néixer a les costes de l'Àfrica. Els éssers humans estan estretament units al mar. El programa explica com va aconseguir l'espècie els continents que estaven a l'altra banda de l'oceà i com van dominar els ancestres els oceans.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles: La soledad del escultor
Història de l'artista zamorà Baltasar Lobo. Es tracta d'un homenatge a l'artista, en el 25è aniversari de la seva mort, que recorre la vida i l'obra del Premi Nacional d'Arts Plàstiques i recull gairebé una vintena de testimonis d'experts en la seva obra.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.30
Versión española: Neruda
És 1948 i la Guerra Freda arriba a Xile. Al Congrés, el senador Pablo Neruda acusa el govern de trair el Partit Comunista i és desaforat pel president González Videla. S'ordena al prefecte de la Policia d'Investigacions Óscar Peluchonneau que capturi el poeta. Neruda intenta fugir del país amb la seva dona, la pintora Delia del Carril, però es veuen forçats a passar a la clandestinitat. Inspirat en els esdeveniments dramàtics de la seva nova vida com a fugitiu, Neruda escriu el seu èpic Canto General. Mentrestant, a Europa, la llegenda del poeta perseguit pel policia creix i els artistes, liderats per Pablo Picasso, clamen per la seva llibertat.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Pel·lícula: ¿Qué invadimos ahora?
Expansiva, divertida i subversiva comèdia en què Michael Moore fa el paper d'invasor, visitant una infinitat de nacions per aprendre com els Estats Units podrien millorar les seves pròpies perspectives.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.45
Marfil, la historia de un crimen
Lluitar contra la caça furtiva d'elefants és arriscat. A la reserva de caça Selous, a Tanzània, on en 10 anys el nombre d'elefants ha baixat de 70.000 a 13.000, nombrosos guardes forestals han estat assassinats pels caçadors furtius.
Documentals
Durada: 90'
04.15
Planeta Tierra
Selvas
La selves ofereixen els hàbitats més rics del planeta, on animals extraordinaris intenten sobreviure al lloc més competitiu de la Terra.
Documentals
Durada: 60'
05.15
Cocina real
Un viatge per Europa que dona a conèixer diferents personalitats i la seva forma de cuinar per als convidats.
Documentals
Durada: 75'