Programació TV3

Diumenge, 16 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La Marató de TV3
En la seva vint-i-setena edició, La Marató de TV3 es proposa recaptar fons per a la investigació contra el càncer, primera causa de mortalitat masculina i segona femenina a Catalunya. Gràcies a la investigació biomèdica, la supervivència a aquesta malaltia ha crescut un 7% en els últims 10 anys. Però tot i l'avanç en tractament, mètode de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer continua sent molt alta.
Altres
Durada: 270'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
La Marató de TV3
La investigació dona vida. Aquest és l'eslògan d'aquesta edició, que ha servit per trobar els dos eixos en què pivota La Marató d'aquest any, investigació i vida. Per primera vegada, el programa centra els espais de divulgació a explicar les línies de recerca on avui i en un futur molt pròxim treballaran els científics. A més, al plató, la vida agafa protagonisme en un impactant jardí vertical. 1200 plantes ocupen tota una paret del plató. L'electrònica de les grans pantalles i la il·luminació espectacular comparteixen espai amb aquest pulmó verd. Les plantes també omplen les lletres gegants que formen la paraula vida en el set de les entrevistes a testimonis.
Altres
Durada: 320'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La Marató de TV3
En aquesta edició de La Marató, els continguts dedicats a la prevenció tenen forma de gag, ja que prendre's la vida amb humor és molt recomanable. Les petites històries protagonitzades pels actors Betsy Túrnez i Pau Vinyals posen l'accent en els hàbits que poden ajudar a prevenir el càncer. No fumar, mantenir una activitat física moderada, limitar el consum d'alcohol, una dieta saludable, tenir molta cura amb l'exposició als rajos solars i fer les proves de detecció precoç poden prevenir l'aparició de molts càncers. A més, els Pastorets Rock repeteixen com a banda del programa. Novament aporten l'acompanyament musical en els diferents espais d'entreteniment que conformen les 15 hores de tele i l'emoció de les actualitzacions de marcador.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Toni Solà. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Gabriel Amargant. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'