Programació TV3

Divendres, 31 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista el president de la Cambra de Comerç Britànica a Espanya, Christopher Dottie, i el conseller delegat de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa a Catalunya, Joan Romero, el dia que la Gran Bretanya deixa de ser membre de la Unió Europea. També hi ha connexions amb Londres i Edimburg per saber com es viuen les últimes hores abans del Brexit. A continuació, Gerard Canals, cap de missió del vaixell Open Arms, explica en quina situació es troben els últims rescatats per l'ONG. I, per acabar, Sir Joan i Leopolda Olda parlen de com consumir i reutilitzar més per contaminar menys i reduir l'impacte ambiental.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de xocolata i plàtan
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Ismael es mostra insolent amb la Clara i el Litus quan parlen del trasllat. El Litus intenta fer-lo entrar en raó, però perd la paciència i s'enfada. Llavors l'Ismael reclama l'atenció de la Marta, que no pot estar per ell. Per la seva banda, l'Edu i la Marta intenten treballar amb normalitat, però l'Edu té por de no portar bé el fet de continuar al negoci. Llavors la societat trontolla. Paral·lelament, el Juanjo i el Jordi es fan amics. El Jordi se sent molt afalagat per l'admiració del modista, que també vol conèixer la Sílvia. No obstant això, això ja no li fa tanta gràcia. Mentrestant, la Lola i el Raül volen ser alguna cosa més que amigovios. Ella, amb la intenció d'ajudar el noi, vol que l'Anna i el Marc li lloguin una habitació.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
El programa d'avui se centra en la crisi de joc del Barça de Setién, obsessionat amb la possessió, que pot arribar a ser infernal. A més, es ret un petit homenatge al tristament desaparegut jugador de l'NBA Kobe Bryant, amb un repàs de les millors imatges de la seva llarga carrera. A continuació, es poden veure les celebracions de les seleccions espanyoles d'handbol masculina i waterpolo femenina, que han aconseguit el campionat d'Europa. I, també, un cop de golf inversemblant de Tiger Woods, un coreà fent un salt espectacular i les millors anècdotes de l'Open d'Austràlia de tenis.
Altres
Durada: 20'
22.20
La gran pel·lícula: 10x10
El Lewis és un home aparentment normal. No obstant això, amaga un terrible secret: està obsessionat amb la Cathy, de la qual busca venjar-se. El Lewis ha seguit molt de prop els passos de la dona, ha analitzat la seva rutina i observat minuciosament el seu comportament. Quan se sent preparat, decideix dur a terme el seu pla i la segresta a plena llum del dia. A continuació, tanca la Cathy en una cel·la insonoritzada i de mida petita, concretament de 10x10, on pretén fer-la parlar i, així, descobrir el fosc secret del seu passat. Però no compta amb que la Cathy no té intenció de donar-se per vençuda tan fàcilment i resulta ser tan resolta com el seu segrestador.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.50
Més 324
Especial Brexit
Programa especial dedicat al Brexit, en què s'analitzen les implicacions immediates i també què comportarà a partir de l'1 de gener del 2021, quan serà plenament efectiu. També s'analitza quins canvis hi haurà en qüestió de fronteres, viatges, preus, telefonia i targeta sanitària, entre d'altres. A més, s'informa dels efectes que tindrà sobre Irlanda del Nord, sobre Escòcia i sobre Gibraltar.
Altres
Durada: 80'
01.10
Gran reserva
Xou. Jesús Puente
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 105'
02.55
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'