Programació La 2

Divendres, 31 gener de 2020
06.00
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
06.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Guardianes del patrimonio
Operación Alfa Ibero
El detectiu privat Jorge Colomar, al costat de la divisió de Patrimoni Cultural de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, reconstrueix els majors robatoris d'art succeïts a Espanya en l'última dècada.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los países del Mont Blanc
Viatge pels dominis del Mont Blanc, la muntanya més alta dels Alps, a través de cims, valls, llacs i pobles en què la tradició és la base de la vida local.
Documentals
Durada: 55'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.00
El señor de los bosques
Parque de Ubiñas, Asturias
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
10.50
Operación fiebre del oro
Buscando oro
Una expedició dirigida per un historiador, un geòloga i un metge recorre els 960 km de ruta forjada durant la febre de l'or l'any 1987, des de Dyea fins al Klondike, a les muntanyes del Canadà.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Sobresalientes
Sobre dos ruedas
La moda mou 30.000 milions d'euros a Espanya, que és el segon exportador mundial de moda nupcial i líder mundial en fast fashion. Es parla de tot això i molt més amb la model Martina Klein, un dissenyador d'alta costura, l'actriu Mariola Fuentes i la influencer Dulceida.
Documentals
Durada: 25'
12.10
Mañanas de cine: John el Bastardo
Un individu malferit després d'enfrontar-se a l'exèrcit mexicà recorda la seva vida com a criat de John el Bastard, un casanova que té l'obsessió de conèixer la identitat del seu pare.
Pel·lícules
Durada: 105'
13.55
Ruta Vía de la Plata
Hacia el río grande
La ruta cap al sud pot trobar altres postmodernes de prestigiosos arquitectes, al costat de torres medievals i masos renaixentistes. I després, Itàlica: ciutat d'emperadors i ruïna grandiosa de la millor Roma.
Documentals
Durada: 45'
14.40
Un país mágico
Pontevedra
Pontevedra és avui una ciutat màgica, i en ella Miguel de Lucas descobreix el major tresor de la prehistòria trobat a Europa, investiga els orígens gallecs de l'Almirall Cristòfor Colom i prova alguns dels peixos més apreciats pels habitants de Pontevedra. També passeja per algunes de les places amb més encant del món i s'acosta al litoral amb més banderes blaves del país.
Altres
Durada: 65'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Maine. America al natural, Caminos extremos: Islandia i Descubrir: Kerala: A Kerala, l'Índia es transforma en un mar verd, ple de muntanyes. Des de Munnar, la terra del te, es viatja a Thekkady per rebre una classe magistral de cuina. A Allepey es naveguen els Backwaters i es visita un projecte de turisme responsable a Kumarakom, abans d'arribar a les platges de Marari.
Documentals
Durada: 130'
18.40
El escarabajo verde
Priorato, vino sin agua
La comarca del Priorat, a Tarragona, ha renascut gràcies a la gran qualitat dels seus vins, reconeguts com a denominació d'origen qualificada. Però alhora és una comarca seca, perquè un transvasament centenari desvia l'aigua del riu Siurana a la comarca veïna del Baix Camp.
Altres
Durada: 30'
19.10
La supercomida de Jamie
Popovers, kebabs de pollo, hamburguesa de tofu
Inspirant-se en Grècia, Jamie prepara el dinar amb un toc de supermenjar i, al Japó, descobreix un ingredient màgic, el tofu, que converteix una icona del menjar ràpid en un supermenjar.
Altres
Durada: 45'
19.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.05
Jara y sedal
El corzo de Valdesotos
En aquest capítol, el Pedro i el Ramón demostren que caçar és molt més que la consecució d'un trofeu. En un apassionant acostament en els terrenys de cabirols de Valdesotos, aquests caçadors expliquen com entenen ells la caça i quines són les claus per gaudir plenament d'aquesta afició.
Altres
Durada: 25'
20.30
Días de cine
El programa d'avui compta amb l'actriu Antonia San Juan com a padrina, i se centra en les casualitats que van portar Fellini a treballar sempre en parella, ja fos amb la seva dona, Giulietta Masina, com amb Nino Rota per a la música, Giuseppe Rotuno com a director de fotografia, Tullio Pinelli com a guionista, o Marcelo Mastroiani com a actor recurrent i alter ego del director. A més, el programa també repassa les estrenes destacades de la setmana a la gran pantalla, com Judy, l'emotiva pel·lícula sobre els últims mesos de vida de Judy Garland, o Eter, del director polonès Krzysztof Zanussi.
Altres
Durada: 60'
21.30
Sobresalientes
Festival
Amb els seus més de 850 festivals anuals, Espanya és tot un referent europeu en l'organització d'esdeveniments de música en directe. El turisme festivaler està en auge al nostre país i genera més de 300.00 llocs de treball. Es parla de tot això amb Raphael, la influencer Dulceida i la cantant Soraya.
Documentals
Durada: 25'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.15
Historia de nuestro cine: Los días del pasado
Uns anys després del final de la Guerra Civil, la Juana, una noia malaguenya, es trasllada a un poblet muntanyenc del Nord per buscar el seu nòvio, l'Antonio.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.00
Historia de nuestro cine: Tómbola
Encara que no sigui així per als altres, la vida és per a la Marisol una emocionant i sàvia combinació de fantasia i realitat.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.05
Hitler, el adicto
Inclou Horizon: ¿dónde esta el vuelo MH370?
Documentals
Durada: 50'
02.55
Documenta2
Programa que ofereix els documentals més premiats del panorama nacional i també mostra treballs estrangers.
Altres
Durada: 50'
03.45
Construcciones ecológicas
Inclou Desconectados i Cabañas en el árbol
Documentals
Durada: 50'
04.35
Ruta Vía de la Plata
Dehesas y mercaderes
La Ruta de la Plata creua terres d'oli i vi per Villafranca dels Fangs i els Sants de Maimona abans d'arribar a la ciutat de Zafra, que es va fer gran gràcies a l'activitat dels seus mercaders, afavorits pels Ducs de Fira.
Documentals
Durada: 45'
05.20
La aventura Malasia de John Torode
Langkawi
De el turístic arxipèlag de Langkawi, tres receptes: ànec al rendang, filet de mer farcit de salsa de coco i cranc fregit al Xile malaisi.
Documentals
Durada: 25'
05.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'