Programació La 1

Dimarts, 15 agost de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Cine para todos: El mafioso de las galletas
Un jove, membre de la màfia, entra al programa de protecció de testimonis i és instal·lat en un poble tranquil. Una dona local i la seva filla són membres de les Sunnygirls, que es dediquen a vendre galetes a l'estiu. Com que són veïns, s'involucra en la recaptació de fons.
Pel·lícules
Durada: 90'
11.35
Cine para todos: Padre adolescente
La parella més sòlida i romàntica de l'institut està a punt de tenir un fill. Malgrat que tots dos desitgen tenir-lo, el naixement del nadó, unit a la inexperiència dels nois, provoca el distanciament progressiu de la parella.
Pel·lícules
Durada: 85'
13.00
Cine para todos: En el valle de las Rosas Silvestr
Dick Mills, un ranxer l'empresa del qual está a punt de fer fallida, només té una filla, la Cassandra, per heretar el negoci familiar. En una sortida amb el bestiar, la Cassi s'enamora d'un vaquer atractiu, que també s'enamora d'ella.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Tú a Londres y yo a California
Des que els seus pares es van separar quan elles eren molt petites, les bessones Hallie i Annie han viscut separades i no es coneixen. Quan coincideixen en un campament d'estiu, decideixen canviar-se l'una per l'altra.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.55
Sesión de tarde: Cambio de planes
Sally Danville viu la vida que sempre havia somiat. Ella i el marit, un pilot de combat, viuen una vida lliure de responsabilitats domèstiques. No obstant això, tot canvia amb una trucada telefònica i aviat s'adonen que les coses no sempre surten com es planegen.
Pel·lícules
Durada: 85'
19.20
Sesión de tarde: 17 otra vez
Als 35 anys, el Mike s'adona que la seva vida no és com esperava. Ha acabat venent productes farmacèutics, no ha aconseguit ascendir a la feina, i no té una relació bona amb els dos fills. Tanmateix, la vida li dona una segona oportunitat quan, després de patir un accident, es desperta amb 17 anys.
Pel·lícules
Durada: 100'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Nací graciosillo (II)
Segona part del viatge al voltant dels temes musicals més divertits emesos per la cadena.
Altres
Durada: 35'
22.40
Pura magia
Els concursants trien personatges famosos com a temàtica de la propera gala. Cada participant presenta actuacions inspirades en celebrities. A més, reben la visita del tenor Marc Sala i l'escola de mags té un professor nou.
Altres
Durada: 90'
00.10
Pel·lícula: Transformers: la venganza de los caído
Han passat dos anys des que Sam Witwicky va salvar l'univers d'una batalla decisiva entre dues races d'alienígenes robòtics. Malgrat la seva heroïcitat extrema, el Sam encara és un adolescent normal.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.20
Pel·lícula: Asesinato silencioso
Un home rep la notícia fatal que la dona, ingressada en un hospital psiquiàtric, ha decidit posar fi a la seva vida. El dramàtic desenllaç no només alerta el seu marit sinó també la seva companya d'habitació, una jove en perfecte estat mental que recela de la nova medicació. La dona està ingressada a l'hospital per culpa de la tirania del seu marit, el director del centre.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'