Programació La 1

Dijous, 18 juliol de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Sopa de tomate y callos con garbanzos
Avui ve al programa la Noelia, una seguidora del programa, que cuina amb Dani García a la segona recepta.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
El Tour arriba als Pirineus en la dotzena etapa, encara que l'inici del recorregut transcorrerà en pla. No obstant això, el tram final d'avui es reserva l'ascens a dos ports de primera categoria, el Col de Peyresourde i l'Hourquette d'Ancizan.
Esports
Durada: 65'
17.10
Servir y proteger
La policia descobreix que Santos Mercader és a Madrid. El Quintero, quan se n'assabenta, aconsegueix localitzar-lo i no dubta d'anar-lo a buscar. Per la seva banda, la Miralles demana a la Silvia i el Toni que investiguin una possible pallissa a un home anomenat Manuel Dorado.
Sèries
Durada: 55'
18.05
Acacias 38
La Susana torna a cosir per confeccionar el vestit de núvia de la Carmen. Mentrestant, la Genoveva i el Felipe van a buscar l'Eladio, l'amant de l'Alfredo, perquè testifiqui contra ell. Paral·lelament, l'Úrsula es cola a casa de l'advocat per sostreure a la Marcia els plans del seu senyor i la Genoveva. Mentrestant, els Pasamar recorden el xantatge del Ledesma perquè l'Emilio es comprometés amb la seva filla, l'Angelines. Finalment, la Cinta ofereix la seva ajuda a l'Emilio per trencar el seu compromís.
Sèries
Durada: 55'
19.00
¿Juegas o qué?
Espai en què nou còmics proposen vuit jocs divertits a gent anònima que es troba en llocs públics. L'objectiu és que els concursants guanyin diners responent correctament preguntes de cultura general.
Altres
Durada: 50'
19.50
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: En tierra peligrosa II
En un poble miner de Kentucky, els abocaments tòxics en una mina de carbó abandonada contaminen l'aigua, l'aire i la terra, i els habitants del poble estan emmalaltint. Jack Taggert, membre de l'Agència Federal de Protecció Mediambiental, ha de resoldre la situació.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.20
Pel·lícula: Herida abierta
Orin Boyd és un policia de Detroit que no respecta les regles. Després d'haver servit a les més altes dependències, és degradat a vigilar la pitjor zona de la ciutat. Aviat descobreix una xarxa d'agents corruptes que es dediquen a traficar amb la droga que decomissen. L'agent s'esforça de valent per mirar de fer justícia, però es troba amb la doble dificultat d'enfrontar-se tant a narcotraficants com a la mateixa policia. Durant aquesta aventura es troba amb personatges pintorescos com Latrell Walker i T. K. Johnson, als quals considera responsables de tot l'entramat. Afortunadament, el Boyd compta amb l'ajuda del seu company, George Clark, i de l'estrafolari Henry Wayne.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'