Sabadell

Període d'acoblament

Sabadell. El conjunt arlequinat va tancar amb un triomf ajustat a Gavà una pretemporada centrada a fer encaixar totes les peces i en què els resultats no han acabat de convèncer

gavÀ-SABADELL0-1


Tot i que, com va advertir Lluís Carreras abans del primer amistós, s'ha de donar una importància relativa als partits de preparació, el Sabadell ha tingut algun problema més dels previstos aquesta pretemporada. I és que quan els arlequinats s'han mesurat amb un rival de certa entitat, els resultats no han acabat d'acompanyar. De fet, el quadre vallesà només ha guanyat un dels quatre equips de segona B a què s'ha enfrontat: l'Hospitalet. El Sant Andreu i el Reus, en canvi, el van superar, i la visita a Llagostera va acabar sense gols. D'altra banda, en la presentació, contra l'Espanyol, el Sabadell va claudicar, tot i que els de Pochettino van haver de suar de valent per superar Nauzet.

Val a dir, però, que la pretemporada no deixa de ser una successió d'ocasions per fer proves en què els tècnics volen acoblar les noves adquisicions. Així, tot i que els resultats no han acabat d'acompanyar, l'equip que entrena Lluís Carreras ha demostrat que oferirà una temporada més el joc d'elaboració que el caracteritza, una filosofia que li ha permès dominar bona part dels partits disputats.

La màquina, doncs, funcionarà de la mateixa manera tot i els canvis en el bloc. Només faltarà greixar-la un pèl perquè arribin els gols. I és que un dels aspectes que han condemnat els arlequinats contra els rivals més forts ha estat la falta de definició, com va quedar palès en el penúltim test al camp del Reus. Això sí, si una cosa té aquest equip, és potencial ofensiu.

Golejadors
2 gols:
Llorente, Fito, Baha i Ulises Dávila.
1 gol:
Aníbal, Pablo Ruiz, Juvenal, Collantes, Hidalgo i Eneko.
Els amistosos
Sabadell-Sant Andreu
1-2
0-1 (30') David Prats. 0-2 (71') Xavi Jiménez (71'). 1-2 (79') Fito.
Llagostera-Sabadell
0-0
Palamós-Sabadell
0-3
0-1 (34') Llorente. 0-2 (82') Pablo Ruiz. 0-3 (92') Aníbal.
L'Escala-Sabadell
1-6
1-0 (2') Jonas. 1-1 (15') Eneko. 1-2 (24') Llorente. 1-3 (45') Fito. 1-4 (81') Hidalgo. 1-5 (87') Juvenal. 1-6 (91') Baha.
Sabadell-L'Hospitalet
2-1
1-0 (24') Ulises Dávila. 1-1 (48') Osado. 2-1 (67') Baha.
Sabadell-Espanyol
0-1
0-1 (65') Víctor Álvarez.
Reus-Sabadell
2-1
1-0 (20') Rubén Fonte. 2-0 (61') Contreras. 2-1 (64') Collantes.
Gavà-Sabadell
0-1
0-1 (59') Ulises Dávila
GAVÀ: Edgar, Juanito, Vivó, Joan Noguera, Alegre, Oriol, Cristian, Zurita, Aitor, Ferran Alabau i Quiles. També van jugar: Pacheco, Luca, Alberto, Eric, Juan Carlos, Gerard Boira, Guillem i Sergio. SABADELL: De Navas, Paz, Víctor Espasandín, Pablo Ruiz, Antonio Hidalgo, Hèctor Simón, Ramírez, Aníbal, Gato, Collantes i Fito. També van jugar: Eneko, Nauzet, Toni Lao, Tortolero, Juanjo, Juvenal, Moha, Llorente, Ulises Dávila, Arteaga i Baha. ÀRBITRE: Sales Font. T.V.: Al visitant Baha (72'), directa. GOLS: 0-1 (59') Ulises Dávila. COMENTARI: El Sabadell va superar un Gavà molt ordenat gràcies a l'encert d'Ulises Dávila, molt hàbil, un quart d'hora després de la represa.

LES DADES DE LA PRETEMPORADA

La falta d'encert ofensiu ha impedit als de Lluís Carreras vèncer en partits que han dominat
Tot i els canvis, l'equip mantindrà l'estil de joc que el caracteritza, basat en el toc i la possessió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)